Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת חלקים לרכב מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לפני 3 שבועות הזמנתי קפיצי הנמכה לרכב מאיזה אתר לשברולט קורסיקה של אחי

קיבלתי מכתב מהמכס לבוא לקחת את זה+להביא אישור ממשרד אחראי בממשלה- למה הכוונה?!

בנוסף הזמנתי לפג'ו שלי דפים צבעוניים לתאורת לוח שעונים - עדייןלא קיבלתי פתק לקחת אבל גם אותם צריך להביא את האישור הנ"ל?

ומהו האישור הזה ביכלל?

פורסם

אישור ממשרד התחבורה על ייבוא חלקים בטיחותיים לרכב.

לגבי הדפים ללוח השעונים רוב הסיכויים שלא תקבל דרישה כזו, אבל אי אפשר לדעת במדינה "הגיונית" כמו שלנו.

פורסם

מה שעליך לעשות הוא לערוך חיפוש פה בפורום אספנות -

ולגלות שעלייך לפקסס מס' אישורים למשרד התחבורה,או לחילופין ללכת אליהם פיזית,

להציג את האישורים ולקבל אישור.

אני מקווה בשבילך שעל הקבלה מצויין שהקפיצים חדשים - אחרת ביי ביי להם

porsche 914,2.0,1970

פורסם

לקפיצים בלבד אין צורך באישור.

ז"א שקפיצים לא מופיעים ברשימה כחלקים שדרוש עבורם אישור אבל זה עדיין לא אומר שישחררו לך אותם מיד...

לפני מס' חודשים הזמנתי קפיצים, הגעתי לסניף הדואר המרכזי (בדרך ההגנה) ונשלחתי למשרד המכס (באותה קומה) לאחר שהתעקשתי שאין צורך באישור עבור קפיצים.

אני חייב לציין שאנשי המכס היו מאד נחמדים ועברו איתי על הרשימה פעמיים כדי לוודא שאכן קפיצים לא נמצאים בה, קיבלתי מהם פטור מאישור משרד התחבורה ושחררתי את החבילה.

כמובן שיותר מהר לשלוח פקס או לגשת למשרד התחבורה (ברח' המלאכה) ולקבל אישור.

שי

פורסם

נורות צבעוניות ללוח שעונים בצבעים אדום, כחול וצהוב תוכל להשיג אצלינו.

יש להביא דוגמה (כדי למנוע טעות) ד.ש.לאופר טל: 04-8405533

it smell like fish but taste like chicken

פורסם
לקפיצים בלבד אין צורך באישור.

ז"א שקפיצים לא מופיעים ברשימה כחלקים שדרוש עבורם אישור אבל זה עדיין לא אומר שישחררו לך אותם מיד...

אך יודעים לאיזה חלקים צריך אישור ולאיזה לא?

בתודה, תומי

• תוכן חדש...