Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הXT לא שמתי לב יכול להיות שהיית עוד אחת.בכל אופן, ברחוב לי עמדה המכונית הזו למכירה, נדמה לי שזה דודג' דארט אם אני לא טועה.

Pic 1088.jpg

Pic 1089.jpg

• תגובות 643
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיא יש בפתח תקוה בשכונת שעריה פיאט פיורינו כזאת בדיוק 1984-1988 ) שנוסעת כל יום ושמורה די בקנאות.

חונה כל ערב במקום קבוע בהחלט. אם זה מעניין אותך אתן לך מיקום שלה אולי תשכנע את בעל הרכב למכור לך .

מי מצטרף אתי לנסיעה לשם ביום שבת?

יש שם פיאט 127 פיורינו.:roll:

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

יש עוד כמה כאלה, שנוסעות, אבל כולן משנתון מאוחר יחסית... סוף ה-80. מעניין היה למצוא את הדגם המוקדם יותר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נצפתה היום בבני ברק

לא נראית לי ממש במצב נסיעה וגם לא רשומה כאספנות אבל היא במצב סביר כמו שניתן לראות.

BMW.JPG

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
גיא יש בפתח תקוה בשכונת שעריה פיאט פיורינו כזאת בדיוק 1984-1988 ) שנוסעת כל יום ושמורה די בקנאות.

חונה כל ערב במקום קבוע בהחלט. אם זה מעניין אותך אתן לך מיקום שלה אולי תשכנע את בעל הרכב למכור לך .

אני חושב שאתה מתכוון לפיאט הזו, היא שנת 88 ועומדת בשעריה, היא נראת טוב ולדעתי היא שייכת לנגר מהשכונה.

Pic 1067.jpg

פורסם

אכן לזאת התכוונתי.

אגב הערב היא חנתה ממש כמו בצילום רק שמטר אחד קדימה ממש מתחת לעץ בסבך השיחים.

הרכב כמה שידוע לי בשימוש יומיומי ונראה יחסית במצב טוב.

אני חושב שאתה מתכוון לפיאט הזו, היא שנת 88 ועומדת בשעריה, היא נראת טוב ולדעתי היא שייכת לנגר מהשכונה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לגבי הXT לא שמתי לב יכול להיות שהיית עוד אחת.בכל אופן, ברחוב לי עמדה המכונית הזו למכירה, נדמה לי שזה דודג' דארט אם אני לא טועה.

נפל לי האסימון עוד פעם, הרכב האמריקאי גם של הבחור עם ה XTים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אכן, מווריק. היו פעם שניים כאלה ביפו, שייכים לאותו האדם, באחד הוא נסע, ותחזק אותו יפה, והשני היה תורם איברים. אגב, זה, שנסע- היה פעם שייך לבעלת הקאפרי שלי לשעבר!:-) מישהו יודע, מה עלה בגורלם של המווריקים מיפו- כי הרבה זמן שלא ראיתי אותם כבר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היום הבחנתי שמגרשי המכרזים או שמא רכבים מעוקלים של חברת ממן לוגיסטיקר באזור תעשיה צפוני לוד יש 3 פיורניו שדווקא נראות במצב די טוב .

אחת שנת ייצור 1984 אחת שנת ייצור 1988 ועוד אחת אדומה משנות התשעים פליטת רשות הדואר.

רק לא יודע לי איך בעצם משחרים או קונים משם את הרכבים האלה.

אכן לזאת התכוונתי.

אגב הערב היא חנתה ממש כמו בצילום רק שמטר אחד קדימה ממש מתחת לעץ בסבך השיחים.

הרכב כמה שידוע לי בשימוש יומיומי ונראה יחסית במצב טוב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

שלום.

אתה לא צודק המכונית הכחולה היא פורד מווריק

קומט זו מכונית אחרת של פורד וגם מרקורי היא דגם נוסף של פורד כאשר בשלושת הסוגים יש עוד דגמים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אל תתוכח

יש לאבא שלי רכב

כזה , תאמין לי שאני מכיר את הדגם הזה יותר טוב ממך

גם הרכב המצולם אני מכיר אותו הוא חונה בפתח תקוה ובמצב נסיעה (מחליף חניות מדי פעם )

תבדקו דברים לפני שאתם סתם קופצים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אל תתוכח

יש לאבא שלי רכב

כזה , תאמין לי שאני מכיר את הדגם הזה יותר טוב ממך

גם הרכב המצולם אני מכיר אותו הוא חונה בפתח תקוה ובמצב נסיעה (מחליף חניות מדי פעם )

תבדקו דברים לפני שאתם סתם קופצים

נכון,

תבדוק לפני שאתה פותח את הפה.

תמונה א'

maverick_front.jpg

פורד מווריק

תמונה ב'

1965-Mercury-Comet-Caliente-Convertible.jpg

פורד מרקיורי קומט

פעם הבאה תבדוק.

בברכה,

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

נראית לי דווקא כמרקיורי קומט ולא כפורד מווריק (בגלל החזית המעט שונה). בכל מקרה מכוניות תאומות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...