Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פיאט אונו 45, שנת 93', מנוע 1000 סמ"ק.

לפני כשבועיים הוחלף מפלג כתוצאה מכך שההצתה האלקטרונית הלכה והרכב לא הניע. לאחר הטיפול האוטו נחלש וחווית הנסיעה ממש לא כמו לפני שבועיים.

1. הרכב סוחב פחות ממה שאני זוכר, עדיין מגיע למהירויות שהיה מגיע אבל אני מרגיש שהתאוצה מאוד שונה, כאילו דוושת הגז מגיבה הרבה פחות טוב. לדוגמא, צריך להגיע ממש לקיר עם הדוושה כדי לא להאט בעלייה.

2. בזינוק עם ראשון הרכב מגמגם ואפילו נכבה לי כמה פעמיים (בהתחלה חשבתי שזרקתי קלאץ' אבל אין... זה חוזר על עצמו).

3. הנעות מנוע קר טיפה יותר קשות, מה שלפני שבועיים היה מניע במכה ראשונה.

חזרתי למוסך שהחליף לי את המפלג פעמיים! וכל פעם הם רק מאחרים לי טיפה את ההצתה. אבל זה לא עוזר.

עוד דבר, הקרבורטור עבר ניקוי שפוץ וכיוון בתחילת החודש אצל צביקה.

יש לציין שהאוטו נוסע סביר... לא עושה צרות קריטיות אבל הוא היה מושלם ואני רוצה להחזיר אותו למצב הזה.

למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות? אני יכול להסתדר ככה, אבל למה? האוטו יכול להיות יותר טוב - הוא היה ככה.

תודה smile.gif

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה המוסך באמת מאחר הצתה,במקום לקדם,התופעה שאתה מתאר מאפיינת הצתה מאוחרת,כנס למישהו שיודע לכוון הצתה נכון.

אורן

פורסם

שלום רב!

אורן חברי אכן צודק, יש לקדם את ההצתה ולא לאחר, יש לסובב את המפלג, למצב שבסלד יעלה, מבלי שהמנוע יצלצל.

חזור לחשמלאי, או חפש חשמלאי אחר, או קפוץ אלי לכוון ללא תשלום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני חושש שאולי טעיתי... אני לא בטוח אם הוא איחר או הקדים את ההצתה...

אני יודע שהוא סובב את המפלג לכיוון פנים הרכב (עם כיוון השעון). הוא קידם או איחר את ההצתה?

פורסם
אני חושש שאולי טעיתי... אני לא בטוח אם הוא איחר או הקדים את ההצתה...

אני יודע שהוא סובב את המפלג לכיוון פנים הרכב (עם כיוון השעון). הוא קידם או איחר את ההצתה?

הוא אחר.

בקידום יורגש רק שיפור בסחיבה.

הכוון שכוונתי את המפלג שלך, בזמן השיפוץ של הקרבורטור היה מצויין, ונוכחת בזאת, אך לצערי תמיד יש בעל מקצוע אחד שמתקן, ושני מקלקל, מה שגורם לי תסכול וצער רב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...