Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

במאזדה 121 שנת 1993 ידנית (הזרקה) עסקינן.

לפני כשבוע וחצי אחרי נסיעה מהירה הגעתי לכביש פקוק והמנוע נכבה ולכמה שניות לא התניע.

אחרי כמה שניות התניע החנתי אותה בצד, פתחתי מכסה מנוע ויצא מעט עשן בהיר.

כנראה שהמנוע התחמם ולא שמתי לב למד-חום, נתתי לו להתקרר וגררתי אותה למוסכניק.

מזלי לא הלך ראש אבל היה חסר מיים והמוסכניק אמר שמשאבת המיים הלכה, אחרי שהוחלפה התברר שגם יוניט מאוורר צריך להחליף. הייתי צריך לחכות ליוניט מקורית כי שום יוניט אחרת לא עבדה. גם שמן ביקשתי שיחליף.

מאז האוטו מתנהג אחרת:

הטורים אחרי התנעה, במנוע קר אם פעם היה עולה ל- 2000 ויורד לאט לאט ל- 1000 היום עולה ל- 2000 לרגע ויורד ל- 1500 אחרי קצת זמן עולה ל- 2000 ואז יורד.

אחרי שמגיע לטמפ' עבודה, בעמידה - יש רעידות מכיוון המנוע שגורמות לטורים לרדת ולרקוד מעלה מטה. אחרי כיבוי האוטו יש רעידה כזו אחרונה.

מד-טמפרטורה - סה"כ מראה רגיל קצת מעל החצי אבל במהירויות גבוהות 90-100 דווקא יורד.

סחיבה - האוטו מרגיש "כבד" יותר בנסיעה, הילוך ראשון ושני חלשים יותר, דורשים יותר גז...

האוטו מפסיק להאיץ (או שאני לא נותן יותר גז כי המנוע נשמע מאומץ) קצת לפני 3000 טורים ומאלץ להעלות הילוך קצת לפני (העברה חלקה להילוך שלישי שהיתה ב- 40 קמ"ש קודם היום קצת פחות).

מה לדעתכם קרה ואיך אני גורם לבינבה שלי לחזור ולהיות זריזה וקופצנית כפי שהיתה?

פורסם

אם הרכב נכבה כתוצאה מהתחממות זה אומר שהמנוע נתפס כלומר סיכוי טוב שנגרם נזק לטבעות בוכנה ואולי אף לצילינדר.

זה יכול להסביר את החוסר סחיבה ואת הרעידות.

האם במוסך נבדקו הצילינדרים בבדיקת לחץ על מנת לוודא שאכן לא נגרם נזק?

פורסם

שלום.

הלך מנוע כן הלך לו הלך וואלה יש אנשים שממהרים להכניס אחרים להוצעות מיתרות מהר וסתם מענין למה?

ידיד לי ניראה שבזמן החלפת משאבת המים פורקה רצועת הטימינג ובהרכבה יתכן ופיספסו שן או שתיים. לך למוסך שיבדקו אם הטימינג מורכב נכון.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

קודם כל תודה על העזרה.

היום שמתי לב שכשהמנוע בטמפ' עבודה בעמידה בהילוך סרק במשך מס' דקות הטורים נופלים לכמעט 500 ויש רעידות.

חשבתי שאם אני אחכה עוד קצת היא אשכרה תיכבה אבל זה לא קרה פשוט רקד בין 500 ל- 1000.

עוד דבר - כשהמנוע בטמפ' עבודה, הוא מתניע ממש מהר תוך מאית-שנייה...

• תוכן חדש...