Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

בשוק, קיים מגוון רחב מאוד של חישוקי מגנזיום/אלומינים בשלל צורות צבעים, וגדלים ומחירים.

השאלה היא, האם יש הבדל בחישוקים אלה מבחינת החומר או אוירודינמיות? והאם הוא משמעותי? האם יש סגסוגות שונות שנותנות תכונות שונות לחישוקים?

תודה מראש.

יגאל.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

לפי הסדר :

כן

כן

כן

כן

ו....כן

 

הג'אנטים עושיים מסגסוגות שונות ברובם על בסיס אלומיניום למטב ידיעתי ( הלוואי מגנזיום ) סגסוגות אלומיניום שאני מכיר הן בעיקר מסוג הכרומולי ( האופניים שלי 6061 למשל :) ) אבל יש עוד המון סוגים אחרים .

ברור שיש להן אוירודינמיות שונה הם הרי לא נראים אותו דבר , אין דרך לדעתי לנחש את הCD של ג'אנט ככלל אצבע הייתי מנחש ואומר שככל שהוא סגור יותר הוא יותר אירודינמי אבל זה מאוד תלוי בצורה וקח בחשבון שצריך גם אוורור לדיסקים .

תלוי מה זה משמעותי בעיניך יש אנשים שישלמו על פורשה כמה מאות אלפים יותר בגלל שהיא בלי מזגן ובלי חלונות חשמליים ועם מכסה מנוע מפלסטיק ( טוב נו לא פלסטיק קבלר אבל שיהיה ) וזה נותן להם פחות כמה עשרות קילו להם זה כנראה משמעותי .

כאמור לעיל יש סגסוגות שונות ולכן יהיו להן תכונות שונות קח בחשבון שגם טיפול שונה בייצור יתן תכונות אחרות .

פורסם

תודה על התגובה קרוק :wink:.

באופן כללי, זה פשוט נושא מעניין שלא מצאתי הרבה חומר עליו בפורום.

ברור לי שאווירודינמיות שונה והיא מושפעת מצורת הג'אנט, אך בשטח, כאשר אנחנו מדברים על רכבים סטנדרטיים שאנו רואים בארץ ולא פורש ( שבעזרת ה' יום אחד יהיה לי ) האם ההשפעה מורגשת? האם זה משפיע על אחיזת כביש, צריכת דלק, פקטורים אחרים? האם הסגסוגת משפיעה?

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

×
×
  • תוכן חדש...