Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה !

אין לך מושג כמה שזה עוזר , שוב תודה!

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אם לא שמתם לב, השיטה הזו יוצאת מאוד יקרה בשביל להביא סאבים\מגברים.

דרך הים ? ממש לא נראה יקר בכללי , בעיקרון את המגבר שנשלח אלי מארה"ב נשלח במישלוח פרטי במטוס , נשלח לפני 4 ימים ועדיין לא הגיעה .

דודה שלי לקחה עליה את השליחה לארץ , אבל אני חושב שהיא שילמה בסביבות ה 250$+- אם אני לא טועה . אני יברר עוד הערב . באתר הזה זה יוצא יותר זול מאשר השליחה האחרונה שעשיתי .

רוני רק אם תוכל לעזור יותר במספרים ובנתונים אחרים זה יכול מאוד להועיל (במיוחד בשליחה של רמקולים)

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יש לי שאלה על מכס.

אני יודע, שנגיד אם יש רמקול בארץ שעולה 500 ש"ח והבאתי מחו"ל ב-200 ש"ח.

ונגיד בשדה התעופה תפסו אותי, זאת אומרת שאני צריך לשלם עוד 300 ש"ח, תקנו אותי אם אני טועה.

ואם אני מביא לארץ רמקול מסויים מחו"ל, תופסים אותי בשדה התעופה- אבל מה, אין את הרמקול הזה בארץ.

מה בדיוק אני משלים?

תודה.

אם אפשר אתר שיסביר לי יותר על מכס והבאת מוצרים מחו"ל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

לא משנה איך אתה מביא במידה ותפסו אותך אתה לא משלם את ההפרש אלה את המיסים מסכום הקניה כולל משלוח

במקרה על דברים לאוטו זה בדרך כלל 33%

sound connecting people

פורסם

יעקב, משלוח אווירי של מגבר לא יעלה את ה 100 דולר.

הגזמת

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תזמין מונו מטר על חצי מטר ותגיע ל130 דולר :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יעקב, משלוח אווירי של מגבר לא יעלה את ה 100 דולר.

הגזמת

אתה יכול להגיד את זה על 2000.1BD? כי המשלוח שביקשו היה יותר מ200$ \:

זאת דרך מצוינת אם זה מה שאני חושב, הם גם דואגים לשחרר מהמכס פה בארץ ולהביא את זה עד הבית..

המשלוח ימי לוקח יותר מחודש, אבל הוא זול משמעותית ממשלוח אווירי

:wink:
פורסם

מחירי האוויר באמת מוגזמים בעליל אבל מה שבאמת טוב זה שהםן נותנים אופציה של הובלה ימית שמוזילה את העלות פי הרבה

sound connecting people

פורסם

ממש לא זול

כל הדברים שהזמנתי לארץ עלה להביא אותם פחות ממה שהאתר מראה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש לי שאלה על מכס.

ונגיד בשדה התעופה תפסו אותי, זאת אומרת שאני צריך לשלם עוד 300 ש"ח, תקנו אותי אם אני טועה.

ואם אני מביא לארץ רמקול מסויים מחו"ל, תופסים אותי בשדה התעופה- אבל מה, אין את הרמקול הזה בארץ.

מה בדיוק אני משלים?

תודה.

אם אפשר אתר שיסביר לי יותר על מכס והבאת מוצרים מחו"ל.

אם "תפסו" אותך זה אומר שהברחת את המוצר לארץ.

ולשאלתך, לא רק שתשלם את המיסים, אלא גם תשלם קנס(לא זול בעליל) וייתכן שאף אחרי כל התשלומים גם יחרימו לך את הציוד .

בישראל, חוקי המכס פועלים עפ"י חוק מיסים מרוכזים.

על אודיו לרכב למעט מעבדי צליל(פרוססורים,אקולייזרים,קרוסים אקטיביים\פסיביים,ליין דרייבר),כבלים וחלקי התקנה(נעלי כבל,מפצלים וכו') .

חל מיסוי בגובה של 32.9% ממחיר המוצר+ המשלוח.

המחיר מחוייב עפ"י חשבונית הקנייה, אלא אם המחיר נראה נמוך מידי ומעריך המכס פונה למדריך המכס שזה מאין מחירון של המכס.

אם אין מחיר למוצר במכס הוא יפנה לחיפוש ברשת האינטרנט ויקבע מחיר עפ"י ראות עיניו.

under construction..

• תוכן חדש...