Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק האצ'בק או פג'ו 205?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אפשר לדעת מה בערך העלויות של כל רכב

מודל 92-96

וכמובן מה יותר שווה מכל הבחינות

תודה

תכנס למחירון לוי יצחק.

המחירים נעים בין 10K ל 40K שח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם אפשר לדעת מה בערך העלויות של כל רכב

מודל 92-96

וכמובן מה יותר שווה מכל הבחינות

תודה

זה קצת מוזר להשוות ביניהם כי:

קודם כל הונדה הצ'בק יש רק משנת 94 לא לפני.

ההונדה יותר חזקה בהרבה.

ההונדה יותר יקרה בהרבה.

ההונדה יותר אמינה בהרבה.

בקיצור אין הרבה במשותף לשתי המכוניות וההתלבטות ביניהם קצת מוזרה, בערך כמו התלבטות בין פיאט אונו לפולו 16V אין ביניהן הרבה מאוד קשר, לא במחיר ולא בביצועים, אולי תגדיר מה אתה מחפש באוטו ואוכל לעזור לך.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

תיקון קטן: משנת 93' ואילך.

נוט אין איזראל מיי פרינד.

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

תיקון קטן: משנת 93' ואילך.

נוט אין איזראל מיי פרינד.

סנטיאגו צודק כרגיל , בהחלט יש האצ'בק ב93 :!:

תראה לי...

איפה? אני לא ראיתי בחיים.

גם במחירון של לוי יצחק זה מתחיל מ94.

יכול להיות שהתחיל יצור ב93 אבל הגיע לארץ רק משנת 94?

פורסם
איפה? אני לא ראיתי בחיים.

גם גלי רדיו לא ראית בחיים, אבל יש.

שנון בטירוף

ההבדל הוא שמכוניות זה דבר קצת יותר נגלה לעין לכן אני מבקש שמישהו יגיד לי מאיפה המידע על כל שיש אותה משנת 93 כי אני ראיתי רק משנת 94 ובדקתי ולא מצאתי בשום מקום שנת 93 אז אם מישהו טוען שזה קיים אז שישכיל אותי ויגיד לי מאיפה הוא יודע, שאולי להבא גם אני אדע.

פורסם

אוקי תודה

הייתי בטוח שיש 12, כי לא כתוב 16V זה דבר ראשון דבר שני חברים שלי אומרים לי "100% 12 שסתומים" אז תודה שהשכלת אותי.

ד"א הסתכלתי בקישור אתה בטוח DXI זה הצ'בק? בכל אופן אם זה הצ'בק אז אני לא בטוח שזה מהסדרה של ההצ'בק של הונדה זאת אומרת ESI או S זה אוטו אותו בדיוק או פשוט סיוויק בצורת הצ'בק שלא קשורה להמשך מסורת ההצ'בק?

פורסם

הייתי בטוח שיש 12, כי לא כתוב 16V זה דבר ראשון דבר שני חברים שלי אומרים לי "100% 12 שסתומים" אז תודה שהשכלת אותי.

ד"א הסתכלתי בקישור אתה בטוח DXI זה הצ'בק? בכל אופן אם זה הצ'בק אז אני לא בטוח שזה מהסדרה של ההצ'בק של הונדה זאת אומרת ESI או S זה אוטו אותו בדיוק או פשוט סיוויק בצורת הצ'בק שלא קשורה להמשך מסורת ההצ'בק?

עוד לא ראיתי מנוע 12וי שחי כ"כ טוב בסל"ד גבוה... :shock:

DXI זו האצ'בק כמיטב המסורת והיא נראית בדיוק כמו ESI/VTI של 92-95 פרט למנוע קטן יותר : 1.5 ליטר עם 100 כ"ס וחישוקי 13".

• תוכן חדש...