Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איירופלומטר ב205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

רכשתי לאחרונה GTI 1900 שהוחלף לה האיירפלומטר בחדש המתאים למנוע המוסב.

אך עקב צינור קרוע שהבעלים הקודמים לא ידע על קיומו הוא שינה את הכיוון של האיירפלומטר ושסידתרי את הצינור הקרוע הטורים עמדו בסרק על 2000 סל"ד, הלכתי למכונאי שלי אבל הוא הוריד לי את הטורים דרך המצערת מה שהוביל לכך שהרכב נוסע פחות חזק(אך לא חנוק) ומנתק מוקדם יותר בערך ב5K סל"ד.

שאלתי היא היכן אני יכול ללכת לכוון את האיירפלומטר במקום המתמחה בכך ומומלץ באיזור נתניה והשרון.

תודה שבת שלום ושבוע נעים.

יואב.

205 GTI.

פורסם

במוסך ה"דקל הירוק" מורשה פיג'ו-סיטרואן באזה"ת הרצליה, ישנו איש דיאגנוסטיקה לפיג'ו.

קוראים לו אדי, והוא גרזן אמיתי.

הוא יידע לכוון לך את ה-AFM, בתאום עם הצתה וכיוון סל"ד סרק.

מדובר במוסך מורשה היבואן, עם שעתון בהתאם, אבל אדי מומחה אמיתי, וכדאי לתת לו לבדוק את הרכב בכלל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה על העצה נשמע הכי מקצועי שיכול להיות.

אך בגלל שזה מוסך מורשה הכיוון יכול לעלות ביוקר? או מחיר סביר לחלוטין?

205 GTI.

פורסם

"מוסך הדקל" נמצא ברח' גלגלי הפלדה 14 א.ת הרצליה פיתוח, טל' 09-9586818 ורצוי לתאם תור מראש.

פנה שם אל אמיר ותגיד לו שבקשתי הנחה עבורך וכמו כן נא מסור ד"ש ממני גם לאדי.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...