Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cadence(קדנס), מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו פה התנסה עם החברה הזאת?

למישהו יש חוות דעת או מידע שהוא יכול להוסיף?

במידה וכן, מה הצד החזק יותר בחברה, (מגברים, סאבים...)

קישור לאתר הבית של החברה:

http://www.cadencesound.com/

קדנס בירושלים: (היחידים שראיתי עליהם המלצות.., בירושלים)

http://www.cadence4u.co.il

פורסם

לא חושב שמישהוא מכיר את זה יותר טוב מאפשרות החיפוש בפורום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני הייתי רוצה חוות דעת על החברה הנ"ל וגם הנתונים שלה.

יש שם הרבה מאוד סדרות, והמספרים שם ב 4 אום מבטיחים מאוד, השאלה האם הם לא מנופחים? כמו בלאנזר לדוגמה?

יש שם איזה מגבר של 5 ערוצים עם 100 רמס ב4 אום לכל ערוץ, ולמונו 400 ב 2 אום .

פורסם

אני באופן אישי מאוד מנוסה ומכיר את החברה הנ"ל ובפרט עם החנות בירושלים שהם היבואנים הבלעדיים של המותג הזה לארץ.

אם הזכרתם פה את לאנזאר - אז לפי עניות דעתי וניסיוני גם עם לאנזאר וגם עם קאדנס, הרכיבים של קאדנס הרבה יותר מומלצים ועומדים בהצהרות שלהם לעומת הרכיבים של לאנזאר.

בגדול, הרכיבים שלהם מאוד מאוד מומלצים ונחשבים לטובים. יחד עם זאת, לדעתי התמחור של המגברים שלהם טיפה גבוהים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יש לי נסיון עם הסדרה של ה60 RMS, עם האור הכחול המצועצע.

לדעתי רמקולים שנותנים את התמורה לכספם שבכלל לא יקרים, במחסני חשמל תוכל למצוא את הרמקולים שלהם בלבד ולא יודע למה אבל במחיר הרבה יותר זול.

ה6X9 אם אני לא טועה 380 שקל

וה6.5 250.

אחלה סט במחיר ממש ממש לא יקר.

206 XS

פורסם

יש לחבר 3 סטים שלהם, 2 מסדרת פלאש 6.5 ואחד 5.25.

הוא די מרוצה,עוצמה לא חסר, אני מעדיף מורל/ הרץ/ פוקאל.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לי היו 2 סאבים שלהם 12":

משהו (משהו = לא זוכר את הדגם אבל הממברנה היתה כתום זרחני והיה לו קונוס כסוף חד במרכז) 250RMS סליל אחד של 2 אוהם. היה דיי זול ונתן תמורה מצויינת

אחרכך היה לי BEAST, שזה גם כן סליל אחד של 2 אוהם ו 600RMS, היה מאוד עוצמתי, מדוייק וסאונד ממש יפה.

היה לי אותו בתיבה 18 ליטר נטו שמכוונת ל QTC 1.1. (אולי 1.2 לא זוכר, הכיוון היה ממש פאנצ'י)

בכל אופן זה סאב שממש שותה וואטים, נתקלתי במקרים שהוא קיבל הספקים מעל המוצהר עליו, ומקרים שעם הגברה לא ממש חזקה הוא לא זז ביכלל.

מה ש לי מוזר בחברה הזו היא שתוך זמן קצר (בזמנו) המחירים ירדו למחצית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מתיחס למגברים הישנים!! (3 שנים ומעלה) ולא לחדשים

היו מגברים ציטרים.(בעיקר המונו בלוקים. לדוגמא Z7000)

האחרים היו בסדר. הנתונים דיי דומים לתוצאה.

רוב הסאבים שלהם טובים. אבל חייבים כוח.

(לGSI16V) הסיבה הוחלף היבואן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לפי המראה המצועצע של הרכיבים שלהם אפשר לראות מי קהל היעד .

אחד המשפטים היותר מטומטמים שקראתי כאן...

אם מחר אלפיין או JL או אודיסון ועוד כמה חברות איכותיות ובעלות שם יחליטו לצאת בליין שמעוצב בצורה דומה - גם אז אייכות וטיב הרכיבים ישתנו?

זה שהרכיבים נראים "מצועצעים" זה אומר שהם לא טובים? או שהם מתאימים לקהל יעד מסויים?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
אחד המשפטים היותר מטומטמים שקראתי כאן...

אם מחר אלפיין או JL או אודיסון ועוד כמה חברות איכותיות ובעלות שם יחליטו לצאת בליין שמעוצב בצורה דומה - גם אז אייכות וטיב הרכיבים ישתנו? והם לא יעשו את זה , כי הם לא זקוקים למראה צעקני בשביל למשוך אנשים , שמם הטוב מספיק , עובדה שהם לא עשו זאת במשך כל 50 שנות קיומן ... כי אין צורך , אם פתאום הם יוציאו ליין מגברים בצבע ורוד אז כמובן שמישהו ירים גבה , כן .

זה שהרכיבים נראים "מצועצעים" זה אומר שהם לא טובים? בדרך כלל לא , יש מראה מצועצע , ויש מראה שואו אופנתי סטייל MILLE של הרצ' .או שהם מתאימים לקהל יעד מסויים? כן , ילדים שאוהבים דברים יפים , שיש להם את הכסף של אמא .

לא חסר חברות שה Trademark שלהם הם וואפרים בצבע צהוב לדוגמא כמו פוקאל או CDT , אבל תסתכל על המגברים של פוקאל , או שתסתכל על ליין המוצרים של Dynaudio , או אפילו מורל ... נראים פשוטים לגמרי , כי הם לא צריכים מראה מצועצע למשוך אנשים , תראה לי מגבר אחד שנראה מצועצע לרמה של מגברי קאדנס שהוא מגבר איכותי של חברה איכותית , או אני אפילו אגזים ואגיד היי אנד ? כמה יש כאלה ? זאת שיטת מחירות . אם דווקא זה המשפט הכי מטומטם שקראת פה אז המצב שלך טוב , שוב אני אדגיש ואגיד , יש מראה מצועצע סטייל הונדה של ערבים , ויש מראה אופנתי בסטייל

תעשה לי טובה : 20606833.JPG חסר רק ירוק ואני בונה לך רמזור ..cadence-q2000.jpg

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

המגברים שלהם הישנים בזמנם היו דיי טובים היה לי מונו שלהם Z 5000 והייתי דיי מבסוט ממנו וגם חברים שהיו להם מוצרים של החברה היו דיי מרוצים זה לגבי המוצרים הישנים

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...