Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW Z3 - הסבה לגג חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני חושב שבעבר שאלתי פה על הנושא (לפני שהיה לי את הרכב), אך לא רציתי להקפיץ שרשור ישן נושן.

ברשותי BMW Z3, 1997 עם גג ידני.

לאחרונה התגלו לי כמה מקרים מעניינים. התברר שיש יותר מ-Z3 אחת (שנת 1997) שהגג שלה הוסב לגג חשמלי.

הגג הוסב כך שניתן להנות מגג החשמלי או לחילופין לנתק אותו מהמנגנון לכל דבר ולהשאיר אותו כגג ידני כפי שהיה במקור.

שאלתי היא כזו:

- היכן אוכל לבצע הסבה שכזו? (אני חושב שרפי אמר לי בעבר שיש את מכלול ההרמה מ-e36 קבריולט).

- עלות מוערכת?

תודה מראש למגיבים.

נ.ב

תוספת המשקל זניחה ולא רלוונטית כל כך לנושא.

פורסם

לעיונך שתי מערכות הגג

בZ3 מערכת אלקטרו הדרואלית

בE36 אלקטרו מכנית

עניתי לך בעבר ,מניסיון, הדבר כרוך בריתוכים לתוך עמוד דלת הנהג וכנל בדופן תא המטען השמאלי ,ניתן לביצוע אם יש ברשותך את כל החלקים כולל צמת החשמל

גג2.JPG

גגZ.JPG

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לאחר חיפוש ארוך, הזמנתי את המשאבה ההידראולית מחו"ל (צריך להגיע תוך שבוע).

המשאבה במצב מצויין ופורקה מ-Z3 שנת 2002 שעברה תאונה.

cd20_1.JPG

1. האם תהליך חיתוך הקורה האחורית של הנהג נקרא פגיעת שלדה?

2. היכן אוכל לבצע את ההסבה? המוסך המרכזי מבצע זאת? (אני מעוניין בעבודה מקצועית והכרה מלאה של הרכב ומערכותיו).

תודה מראש.

לירון.

פורסם

המוסך המרכזי לא מבצע כזאת עבודה. מדובר בשינו שאינו מאושר רשמית ע"י היצרן ולכן אסור למוסך המרכזי לבצע אותו.

פורסם

חלק חדש מחו"ל עולה כ-1300$.

אני הבאתי את החלק מחו"ל מ-Z3 2002 שעשתה תאונה.

החלק + המשלוח עלו 400$, איני יודע מה עלות המכס מכיוון שהחלק עדיין לא הגיע לארץ.

אשמח אם משהו יוכל לענות לשאלותיי בהודעתי הקודמת באשכול זה.

לירון.

• תוכן חדש...