Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי חציית קו לבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערכתי בפורום חיפוש לגבי נושא זה,אך בכל זאת הייתי רוצה לשמוע את דעתכם.

אתמול בלילה עברתי קו הפרדה רצוף,

ממה שהבנתי מהשוטר לפני כשבוע נצבע הקו לבן כדי שנהגים לא יוכלו להיכנס לחניון כשהם מכיוון שמאל,

למרות זאת, בסמוך לקו הלבן נשאר הקו המקווקו,

אני הייתי רגיל להגיע לאותה חניה במשך זמן רב מכיוון שמאל,לצערי הרב אתמול בלילה לא שמתי לב לקו הרצוף

בנוסף לכך,ראיתי מישהו לפני אשר גם פנה לכיוון החניה,מה שגרם לי לחשוב שאני נוהג כחוק.

בבקשה תחסכו ממני את כל הביקורות אני מבין שזאת אשמתי,אך היו יכולים להציב שלט המורה על שינויים בתנועה.

האם ניתן להקטין את העונש אשר ספגתי?500 ש''ח ו6 נקודות,יש לציין שזאת עבירה ראשונה שלי לאחר קצת יותר משנתיים.

כמו כן יש לציין שאחד השוטרים הבין אותי ורצה לוותר לי

אך השוטר השני בחר לעניש אותי מכיוון שאין לי ותק מספיק רב לטענתו.

תודה לעוזרים

פורסם

בטח היו שאריות של הקו הישן שניסו "למחוק". חאפרים.

שוטרים מגעילים, לנצל את זה שעשו שינויים בתנועה ולתפוס נהגים על זה, ועוד בכניסה לחניון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

דובר רבות בפורום על המרה לאזהרה. במקרה שלך לדעתי יש לך סיכוי.

כל זאת אם בקשתך לביטול הדו"ח לא תתקבל.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם יש קו מקווקו ליד הקו הרצוף מהכיוון שלך- צלם, ושלח בקשה לביטול דו"ח, כיוון שלא עברת כל עבירה.

כמו שאמרו, צילום של המקום במהירות האפשרית, במידה ועדיין נמצאים סימונים מטעים הדבר יכל לסייע לך בביטול הדוח.

כמו כן מכיוון שמשפצים ומשנים את המקום סביר להניח שיתחילו למחוק את הסימונים המטעים ולא תהיה לך הוכחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...