Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל התותחים!

אחותי בעלת רכב מסוג קיה פרייד 200 אוט'.

בעקבות רעשים מהסרן האחורי, היא נכנסה למוסך שטוען כי יש צורך בהחלפת "נאבוט קדמי" בציר האחורי.

הוא טוען שמחיר החלק הוא כמה אלפי שקלים בחברה וכדאי לנסות בפירוקים.

סליחה על הבורות, אבל על מה לעזאזל הוא מדבר?!

תודה מראש!

פורסם

היא מאשקלון, ואני מבאר שבע.

המוסכניק הוא בחור נחמד בשם יוני, דווקא נשמע מאוד מאוד מקצועי.

הוא הסביר שהמוט של הסרן האחורי עקום וחלוד ושהיא חייבת להחליף סרן אחורי מושלם כולל הדראמים והסנדלים.

מכיוון שההברגות של הסנדלים והדראמים אכולות לגמרי וגם מצבם לא טוב כ"כ, לא אפשרי להחליף רק את המוט ויש צורך בסרן אחורי מושלם.

הבעיה היא למצוא סרן אחורי מפירוק. אם מישהו יוכל להפנות אותי לפירוקיה טובה, אשמח מאוד.

הרכב הוא קאיה פרייד 2000 אוט' 1.3.

תודה מראש לכולם.

פורסם

it's a long shot but.....

אצל מני ניסית?

"איציק כדורי" חלפים משומשים לרכב

ר"ח הבדיל 11, עמק שרה 08-6654088/7

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

נסה גם את "המאגר" , בראשל"צ.

03-9487222

עדיין לא נתקלתי בחלק שאין להם, למעט חלקים שלא מוכנים למכור לי כי אני לא מוסך (כמו יחידת ABS למשל).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...