Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני יכול להוסיף תוסף אל-שחק MOS2 שהוא תוצרת LM לשמן מנוע שהוא לא תוצרת LM?

אני רוצה להוסיף אותו לטויוטה קורולה 2006 שנוסעת על שמן 5W30 סינטטי 100% של איסי דלקו.

האם התוסף יכול בצמיגות לשנות אותה ?

האם הוא משנה בצורה כלשהו את תכונות השמן?

פורסם

אני לא הייתי שם תוסף בנפרד לשמן מסוג שונה.

אולי בשמן שקנית יש תוספים אחרים ואם תוסיף את התוסף הזה בנפרד זה יצור איזה תגובה כימית בין התוספים לא?..

שמת שמן סינטטי מלא זה מספיק לדעתי.

פורסם

יש שמן סינטטי בצמיגות הזו שמגיע עם תוסף אל-שחק 'בילט אין', קוראים לשמן רויאל פרפל. אני משתמש בו בצמיגות זהה לשלך בפורד פוקוס שלי, כבר שנה וחצי (2 החלפות) ואני ממש מבסוט. תריץ חיפוש עם הערך ROYAL PURPLE בפורום למידע נוסף..

פורסם

זה התוסף המרכזי של מוליקוט , מגיע בכל מיני צורות , למנוע ולגיר.

בכל מקרה לא מביאים כמעט אף מוצר שלהם למעט זה , קשה לפספס.

הם למיטב ידיעתי המובילים בתחום.

ה"תוסף" הזה נמצא בכל השמנים שאתם משתמשים בו , אין בעיה להוסיף לכל שמן.

צאו וראו מה קורה בחוץ , לערבב שמנים זה כבר דבר מקובל( רוקחים כדי להגיע לתכונות מסויימות ) , אנשים עושים את זה ואף אחד עוד לא מת.

זאת סה"כ אזהרה שהיא כסת"ח( בצדק ) , מעולם לא ראיתי מקרה של בעיה כתוצאה ישירה של עירבוב שמנים.

פורסם

קד2

תבדיל בין ערבוב של תוסף ושמן - לבין ערבוב של שמנים

ישנם דיווחים רבים, חלקם מחברות מירוץ, שדווקא הוספה של תוספים לשמנים גורמת ליצירת משקעים ובוצה.

עירבוב שמנים עשוי לא להיות בעייתי כל עוד לא מערבבים שינטטי מלא עם חצי או מינרלי. חצי יודע להערבב עם אחרים - ועם מינרלי.

מרבית תוספי השמן הם בלופ אחד גדול - אחד המאכזבים ביותר מבחינתי הם MOTORUP שנחשבו בזמנו להמצאת המאה, וכנראה שאין המצאות מאה והם נתבעו ונמצאו אשמים בהונאה.

למי שיטרח לבדוק את מרכיבי התוספים, יגלה שהם מכילים את מרבית הרכיבים שגם כך נמצאים בשמן.

יש שמנים ספציפיים של חברות מובילות, LM ביניהן, שמגיעים עם תוסף בחלק מהשמנים או ללא - ואז ישנו התוסף שהוא מומלץ ונחשב איכותי.

אני אישת, מאוד בעד הסינטטי מלא 5/40 של LM ואני מוסיף לו MOS2 מחליף כל 5000, אבל הם לא הטובים היחידים.

עם כל הנאמר לעיל, אני לא בעד ערבוב מינים שונים

אף פעם אתה לא יכול לדעת...

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

MOPA, אם אני לא טועה יש לך פוקוס והדרישה שם היא ל 5-10W30.

חוץ מזה, להחליף שמן סינטטי מלא כל 5,000 ק"מ כשהמנוע סטוק ולא עובד קשה ממש אין טעם

להחליף את השמן כל 5K ק"מ. החלפות תכופות כשלא צריך = הוצאה כספית מיותרת שלא תורמת כלום לחיי המנוע.

פיליפ, את השמן ניתן להשיג למיטב ידיעתי רק דרך היבואן. אני קניתי דרכם פעמיים והשמן הגיע אליי עם שליח תוך פחות מ24 שעות מרגע ההזמנה. אבל צריך לקחת בחשבון שמחיר השמן גבוה יותר מ'הLM העממי'.

היבואן ד"א, הוא 'לאור הנדסה' ואני הגעתי אליהם דרך החיפוש בפורום..

פורסם

מתן

לעניין בזבוז כסף, זה כבר שיקול אחר, אבל היות וזה מכוסה מהעבודה, אז אני מרשה לעצמי (כל 10,000 מהעבודה, אז יוצא לי לשלם אחד כל 10,000, לא הוצאה נוראית)

אני אבדוק לגבי ה 5-30 בגלל שאני ידעתי 40, אבל... אם אתה צודק אז נחליף מהטיפול הבא.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

• תוכן חדש...