Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הייתי נוגע.

פגוש חדש מגיע ללא צבע כלל.

אף פחח/צבעי בארץ, גם לא הטוב ביותר, לא יצבע את הפגוש ברמה של המפעל.

ההצמדה של הצבע לפגוש בפגוש המקורי תהיה ברמה גבוהה משמעותית.

קצת הגזמת.

סה"כ צביעת פגוש העשוי מפלסטיק זול .

יש מספיק פחחים טובים בארץ שיעשו עבודה נהדרת בצביעת פגושים.

אני מכיר גולף דור 2 שעשו לה עבודת פחחות וצבע קומפלט שמביישת גם צביעה מקורית מהמפעל של מרצדס S קלאס.

ולמען התרד', יש גם רכבים שמגיעים לארץ עם פגושים שחורים ובארץ לאחר תוספת מחיר ברכישת הרכב הפגושים נצבעים בצבע הרכב.

כנ"ל גם חישוקי סגסוגת,סאן רוף,פנסי ערפל ועוד שלל קומיבינות שמשדרגות את הרכב במעמד הקניה ומשלשות עוד כמה לירות לכיסו של היבואן.

under construction..

פורסם
קצת הגזמת.

סה"כ צביעת פגוש העשוי מפלסטיק זול .

יש מספיק פחחים טובים בארץ שיעשו עבודה נהדרת בצביעת פגושים.

אני מכיר גולף דור 2 שעשו לה עבודת פחחות וצבע קומפלט שמביישת גם צביעה מקורית מהמפעל של מרצדס S קלאס.

ולמען התרד', יש גם רכבים שמגיעים לארץ עם פגושים שחורים ובארץ לאחר תוספת מחיר ברכישת הרכב הפגושים נצבעים בצבע הרכב.

כנ"ל גם חישוקי סגסוגת,סאן רוף,פנסי ערפל ועוד שלל קומיבינות שמשדרגות את הרכב במעמד הקניה ומשלשות עוד כמה לירות לכיסו של היבואן.

מסכים ולא מסכים, צבעי איכותי צריך לעשות יד של דבק, עליה יד של בסיס ועליה יד של צבע, העיניין הוא שבגלל שזה נצבע ידנית ולא ע"י מכונה השכבת צבע עבה יותר ומאבדת גמישות טמבון זה חלק שמלא פעם "נמעך" ויוצא חזרה למקום שכבת צבע עבה תגרום לפיצוצים !

בקשר למשפט על טמבונים שחורים שנצבעים בארץ לדעתי אתה טועה, אין דבר כזה, שאר הקומבינות קיימות גם קיימות כלל המצב ההפוך שהוא עוד יותר גרוע - רכב מגיע עם איבזור מקורי מפשיטים אותו ממנו ומוכרים בנפרד

• תוכן חדש...