Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי אליאנס, דגם 975, איך זה ?

אור .ס.
שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, אני צריך צמיגים, המידה 175-65-14, יש לי הצעה לצמיגי אליאנס דגם 975 במידה המדוברת, 850 ש"ח כולל פירוק הרכבה ואיזון מגנזיום.

איך המחיר ? איך הצמיג ?

אני מעיר לכל אותם החכמים:

הצמיג מיועד לפיאט בראבו שנוסעת מאזור לאיזור תעשיה חולון מידי יום, ובסופי שבוע קצת יותר, לא צריכים צמיגים להתגרזנות, ואין לי כסף לשים על צמיגים 1300 ש"ח בשביל יוקוהמה, בעודף אני כמעט סוגר את הרדיאטור שאני צריך.

האם הצמיגים האלו בסדר ?

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש עוד אפשרויות.

1. HANKOOK - K702 HR 82H - ( ש"ח 225 )

2. BRIDGESTONE - ER60 82H - ( ש"ח 250 )

3. DUNLOP - SP490 82H - ( ש"ח 250 )

מאחר ואתה מתקין, ( 4 ) צמיגים,נסה להתמקח - רק עוד קצת במחיר .

( כולל איזון והתקנה - ( 4 ) שנים אחריות )

הוספה - אולי התקנה ואיזון מגנזיום, יותר יקר.

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדאנלופ המדובר חרא של צמיג

מזה ברידג'סטון הזה איך הוא ?

האנקוק ? זה לא שווה ערך לGT או טייפון ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אור - צהריים טובים - חזרתה לציניות הרגילה...

HANKOOK - חברה קוראנית ידועה ואכותית - הצמיגים מורכבים, משאריות הצמיגים, של GT ( אז הם מאוד חזקים )

BRIDGESTONE - חברה יפנית - התחילה ליצר צמיגים בחודש שעבר - ( אז אין לגביה נתונים )

- אייל .

( ערוך חיפוש בבקשה )

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדאנלופ המדובר חרא של צמיג

?

מה כוונה חרא של צמיג ?

הוא מסביר לך כי זה הולך לשבת על פיאט בראבו .

זה לא הולך לאיזושהיא תחרות דריפט או פתיחות.

אני רוצה לדעת למה זה חרא?

כי אני מעוניין לקנות לפורד ברנדה שלי את הצמיגים הכי זולים, כי אני לא מתכנן איתם תחרויות או נסיעה יומיומית.

ירון מאיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי מאיר הכי זול אני לא אקנה, האמנם הרכב לא משמש תחרות אבל אני רוצה צמיג שלא יתייבש אחרי שנה, אני רוצה צמיג שיש לו קשר סביר עם הכביש.

לא מבין בזה כ"כ הרבה, חבל שאנשים כאן לא יכולים לתת המלצות והסברים.

לגבי הדאנלופ: אני יודע שהוא צמיג אינדונזי ואין לו אחיזה טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי אותך, אתה בקטע של "רק כחול-לבן", כל הכבוד!

המחיר איננו מצדיק את הרכישה של אליאנס. צמיג חלש+ או בינוני-, איך שנוח לך לקרוא לזה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה צמיג שהעלות שלו היא סבירה והתועלת שלו גם, לא רוצה צמיג שירגיש טיפה מים ויעשה לי חויות נהיגה, אם חלש אז חלש, השאלה היא מה עוד אפשר להשיג בתקציב הכה נמוך שלי ? או שאי אפשר ואני צריך להשלים עם העובדה שאני אצטרך להוציא 1100 ש"ח על איזה קלבר או יוקהמה ?

ואם כבר אני משלים עם העובדה, מה עדיף ? קלבר HP2 או יוקוהמה C דרייב ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבא שלי קנה במידה דומה לשלך 165.60.14 לפונטו, זוג קלבר HP2, הם עלו 420 לזוג. לפני כן הוא קנה זוג אליאנס ב400 ש"ח, והם היו פשוט זוועה, במעבר מהאליאנס לקלבר הורגש שיפור מהותי בנוחות, האליאנס צמיגים כמו קרש. סביר להניח שעם קצת מאמץ תצליח להשיג רביעיית קלבר או גודייר דורהגריפ (המחליף של ה GT3 אאל"ט) בפחות מ1000 ש"ח.

ROOONEEYY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי, הסתכלתי עכשיו בטיירס4יו, אין בכלל C דרייב למידה המדוברת, הקלבר מופיע שם 294 ש"ח לצמיג.

יש אותו בפוקוס של ההורים שלי הוא אחלה אני יודע את זה.

כנראה שאני אתחיל לחפש לי סט במהלך השבוע הקרוב, נקווה שאני אצליח להשיג הנחה אצל צמיג ישיר (יש לי חבר שהוא חבר טוב של גיא, אבל עוד לא עשיתי כלום)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פאלקן סנסרה, רביעיה במידות האלה הולבשה אחר כבוד על קליאו שהיתה אצלי, על מיצו. לאנסר וסופר לאנסר שיש במשפחה ועל אלפא 145 כצמיג זמני באיזו פעם.

זולים במיוחד [רביעיה = 800 שקל כולל הרכבה ואיזון ו-ונטילים אצל הצמיגאי הקרוב לביתי]

עונים על הצורך בצמיג ממותג [בכל זאת. פאלקן, לא זבל ")]

ואוחזים נאה ביותר יחסית למחירם ואף יותר

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב הזה, ההמלצה שלי היא TOYO PROXES TPT, קניתי רביעייה כזאת ב900 שקל במידה 185/65/14 לרכב של אחותי.

בכל מקרה , גם אם צריך להוסיף עוד 100-200 שקל, לא הייתי מתפשר.

לדעתי יש גם צמיג קומהו שמתאים לתקציב שלך, שאני לא זוכר כרגע את הדגם שלו.

אגב, המחירים באתר שאתה מסתכל בו , לא תמיד קרובים למציאות ,אז קח זאת בחשבון. צא לסיבוב פנצ'ריות , ביניהן אנטון ביפו, ואז תדע מה התמונה האמיתית בשוק.

BRUZUM, אין איזה דגם של ספורטיבה שמתאים לו? דווקא בתקציב ובדרישות האלה צמיגים של ספורטיבה כן יכולים להתאים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

BRUZUM, אין איזה דגם של ספורטיבה שמתאים לו? דווקא בתקציב ובדרישות האלה צמיגים של ספורטיבה כן יכולים להתאים.

אני מאמין שיש, אבל אני נמנע מלהמליץ על ספורטיווה בקטרים קטנים (עד "15) כי הם בדרך כלל מיוצרים בפולין וצ'כיה. בגדלים רחבים ופרופילים נמוכים אני בטוח, והם גם גרמניים או צרפתיים, שזה עדיף בהרבה.

המלצתי על VIKING, שזה לדעתי יכולה להיות אחלה אופציה, והם גם אסימטריים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...