Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב היה יומיים במוסך, עם השלט והמפתח כמובן.

אני רוצה להסיר כל יכולת של אי אילו מכונאים שעבדו עליו ויתכן ושיכפלו שלט\מפתח מלפתוח את הרכב.

יש ברכב איתוראן, כיצד אני משנה את הקוד או את אופי התקשורת של השלטים עם המערכת שבתוך הרכב?

מישהו יודע אם ניתן לשנות לבד? ואם לא, כמה זה יכול לעלות?

ואם אפשר בבקשה,אז גם הסבר על איך הקריאה לאיתורן וזיהוי קוד השלט עובדים .

דני זומרשטיין?

תודה רבה!

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אתה יכול ללכת למנעולן ולשנות את המפתחות והקידוד של המנעולים עבור כמה מאות שקלים. אני לא יודע לענות על נושא האיתוראן.

קח בחשבון (אם כי אתה בוודאי יודע את זה) , שהמיגונים המצחיקים האלה לא ימנעו מהחברים הנ"ל לגנוב לך את הרכב, אם זה מה שהם ירצו, עם או בלי הכנה מוקדמת שנובעת מההיכרות עם המפתחות והאיתוראן שלך.

פורסם

אתה יכול להתקשר לאיתורן בתור התחלה לשאול אותם , ואם אתה משלם על אחריות באיתורן אתה פשוט יכול להגיד שהשלטים לא טובים וללכת להחליף אותם בחינם ואז אתה מקבל גם קוד חדש , זה מה שעשיתי שקניתי אז את הרכב שלי , אמרתי שהשלטים לא טובים ואפילו לא בדקו לי אותם ישר החליפו.

פורסם

הי תודה רבה לשניכם,

חנן אני אגיד לך מה מפחיד פה, הרכב חונה קרוב מאד לבית ,ככה שאם האזעקה תפעל ל10-20 שניות, אפשר לקום מזה ולהגיב.

אם הרכב יפתח עם השלט, יהיה רק צפצוף יחיד של נטרול, בינתיים שמתי כמה מכשולים אחרים, חבל שהרוטויילר שלי כבר לא חי, המחליף שלו לא באותה הרמה.

דן תודה רבה לך על המידע המועיל,

עד כמה שזכור לי, עצם שינוי הקוד לא משנה את מאפייני הסיגנל שנשלח למערכת האיתוראן שברכב, כלומר אתה בעקרון יכול לפתוח את הרכב עם השלט הישן והקוד הישן, וגם עם השלט החדש והקוד החדש.

האם אני טועה?

האם לא הצלחת לפתוח את הרכב עם השלטים הישנים?

דיברתי כבר לפני כמה ימים עם איתוראן, הם הפנו אותי למתקין מורשה שהם עובדים איתו, עד כמה שהבנתי , זה יעלה לי כסף.

אני לא יודע אם אני משלם על אחריות באיתוראן, אני משלם על מנוי חודשי או מה שזה לא יהיה, זה תופס?

תודה רבה!

פורסם

תראה לי אמרו שרק אפשר לפתוח את הרכב עם שני השלטים הנוכחים (החדשים) כי ביקשתי שיעשו לי עוד שלט ואמרתי להם שאין לי בעיה לשלם , שמביאים לך שלטים חדשים נראה לי (לא בטוח) שהם משנים לך עוד משהו ברכב כי השלטים כבר באים באריזה מהחברה עם קוד ואתה לא יכול לבחור קוד משלך .

תסתכל בחשבונית של איתוראן עם אתה משלם בסביבות ה 60 ומשהו שקל אחרי מע"מ אז אמור להיות לך אחריות (ככה אני משלם) יש סעיף של דמי מנוי שיוצא בערך 10 דולר ויש סעיף של אחזקה שעולה עוד בסביבות ה 5 דולר (בלי מע"מ).

אני שקניתי את הרכב לא היה לי אחריות על מערכת האיתורן אז עשיתי ובאותו חודש החלפתי את השלטים בחינם .

דרך אגב הבנתי שהאחריות חלה על כל המערכת לא רק על השלטים אז אולי שווה לך להצטרף בשביל איזה 5 דולר בחודש.

פורסם

דן תודה רבה לך על העזרה!

איך מתבצעת הפרוצדורה של החלפת השלטים? האם אני צריך להתקשר ולהודיע להם?

להגיד שהשלט פעם פותח את הרכב ופעם לא?

באיזה מקום ביצעת את ההחלפה?

תודה רבה , יצאת תותח.

עריכה- אני משלם דמי מנוי שעולים 12.5 דולר כלומר 50.29 לפני מע"מ ו 58.08 אחרי מע"מ

אז אין לי ביטוח לשלטים?

פורסם

אם יש לך רק את הסעיף של דמי מנוי אז אתה לא משלם את האחריות , שוב אני אומר לך תשקול אם לעשות את זה לפי דעתי זה כדאי , אני עשיתי את זה בטלפון ואמרתי להם (לאיתוראן)גם ששלט אחד לא עובד לי למרות שהחלפתי סוללה , ואמרו לי שאני ילך למתקין שלהם (אני הלכתי לפאר הרכב בחולון) ואז שהגעתי בפאר הרכב אמרו לי שזה עולה 300 ומשהו שקל אז אמרתי לו שיש לי אחריות אז הוא אמר לי שהוא צריך לברר ואז הוא בירר ואישר עם איתורן והביא למתקין 2 שלטים והמתקין הלך לרכב שינה משהו או התקין משהו והביא לי שאת שני השלטים שהקוד בא בתוכם.

מקווה שעזרתי לך .

• תוכן חדש...