Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר דיברנו על הסאב שיש לי. את ה opti drive ל lanzar

בינתיים אני מגביר אותו עם מגבר של kanzar vibe 436

אתמול שמתי לב לרעש של רשרוש כמו פלסטיק או משהו מהסאב,

בדקתי הוא מוברג טוב והקופסק בסדר גמור.

מה זה יכול להיות? האם הסאב הלך? ואם כן אםשר לתקן אותו?

פורסם

יכול להיות כמה דברים:

1.התפרק הספיידר.(זה לדעתי מה ש90% קרה).

זה החלק הגמיש בין הממברנה לבין הבאסקט.

כנראה שההדבקות לא עמדו בחום, או פשוט התעייפות של חומר, או עבודה עם חומרים זולים(לאנזר).

אתה צריך לגשת איתו למעבדה שיתנו את הספיידר.

רק תיקח בחשבון, שברגע שהספיידר יצא ממהדבקה שלו ואתה ממשיך לשהתמש בו, אתה מעוות את מוביל הסליל ורוב הסיכויים שהתיקון יהיה יקר יותר כי תדרש להחליף מוביל ולרכז את המגנט מחדש.

2. אחד הכבלי הובלה מהחיבור של הטרמינל(על הסאב) על הסאב התפרק ונוגע בבמברנה במהלך העבודה.(יכול לקרות לא משהו נדיר).

3.השתמשת בכבלי רמקול ארוכים מיד בתוך התיבה ולכן במהלך עבודתו אחד מהם נוגע בממברנה.

4. הDUSTCUP של הסאב= הכיפה במרכז הממברנה, יצאה מההדבקה שלה בחלקה ולכן היא יוצרת רעש בהמלך העבודה של הסאב.

גש ל"ברוקס סטריאו" יבואני לאנזאר בישראל, יושבים בדרך בן צבי 84, ת"א, אני מניח שהם יוכלו לעזור לך.

אם הם לו יוכלו, יש עוד כמה מעבדות שיוכלו לעשות זאת.

בכל מקרה ובשום פנים ואופן על תפעיל את הסאב בצורה כזו.

under construction..

פורסם

מאחר וקיבלת תשובה מלאה, הרשה לי לספר על המחשבה שרישרשה בראשי כשקראתי את הכותרת

שיש לך עש בסאב, והוא מרשרש.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נלך קודם לפיתרון הקל והזול יותר,

אתה מחבר אותו למגבר 4 ערוצים, זאת אומרת חייבת להיות התאמנה מושלמת בין ההספק והכיוון תדרים של ערוצים 1,2 ביחס לערוצים 3,4, אפשר לעשות בדיקה קצרה, ע"י חיבור הסאבוופר לא בגישור אלה ע"י חיבור סליל 1 לערוץ אחד וסליל 2 לערוץ 2,

במידה ומחובר ככה ועדיין יש רעש... הפיתרון הוא בעזרת ההסבר של GREEN MASTER.

תמיר

פורסם

אבל לא חיברתי כל סליל לערוץ בנפרד.

את שתי הסלילים חיברתי בתוך הסאב ביחד ועשיתי מהם קבל אחד.

יכול להיות זאת הבעיה?

אבל זה גם לא היה קודם הרעש.

• תוכן חדש...