Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מנורה בעלת 12 נורות קטנות בעלות 2 רגליים שכחתי את שמן.

הנורות 12V וכל אחת 20W.

שלחתי את המנורה לתיקון,החליפו הכל והבעיה המשיכה,חזרתי לחנות ACE ממנה קניתי את המנורה והם למרות שעברה שנה נתנו לי מנורה מהתצוגה שלהם ולקחו את המנורה שלי.

מאז שהרכבתי את המנורה שעובדת כ12 שעות ביום נשפרו כבר 3 נורות(תוך חודש).

המנורה מורכבת על תקרה בגובה של 4.5 מטר(זאת חנות).

יש מזגן בחדר,למנורה יש את השנאים המקוריים שלה ובחנות הם אמרו שלא מחליפים נורות בכלל אלא אחת לכמה חודשים נורה פה נורה שם.

עכשיו,יש לי נורות של osram ככה שהבעיה בטוח לא בטיב הנורות אלא במשהו מסתורי אחר.

הנורות מכוסות עם ריבוע זכוכית שמחובר לנורה.

ברגע שאני מפרק את אחד מהזכוכיות הן נורא חמות,והנורות השרופות בדרך כלל עם "רגליים" שחורות קצת והזכוכית שלהן גם כן שחורה.

יכול להיות שהמזגן הקר והחום שהנורות פולטות גורמות לשריפת הנורות כי בזכוכיות כיסוי באזור הנורות יש מעין "אדים".

נאמר לי שאני לא יכול להרכיב לנורה הזאת דימר ככה שחייב להיות מתג הפעלה רגיל.

כבר אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה שלהם?!

פורסם

קודם כל 12V ו20 וואט.

בדקת מתח בכניסה למנורה? האם הוא באמת 12 וולט?

בדקת שהן לא נמצאות במקום שגורם להן להתחמם בצורה קשה?

קנה נורות של חברה נורמלית יותר מאוסרם, ותנסה.

אם פיליפס מייצרים כאלה, תנסה נורה שלהם.

פורסם

תודה על התיקון ארז,ערכתי.

ההתחממו שדיברת עליה היא של הנורות או של השנאים?

המנורה עצמה בצורת מרובע שדבוקה לתיקרה וממנה יורדים 12 חוטים ועל כל אחד מהחוטים יש מנורה.

החוטים באורך של כ50 ס"מ.

פורסם
תודה על התיקון ארז,ערכתי.

ההתחממו שדיברת עליה היא של הנורות או של השנאים?

המנורה עצמה בצורת מרובע שדבוקה לתיקרה וממנה יורדים 12 חוטים ועל כל אחד מהחוטים יש מנורה.

החוטים באורך של כ50 ס"מ.

אם אין התחממות קריטית באיזור הנורה, פשוט תמדוד מתח בכניסה, ותוודא שהוא 12 וולט, וכמובן איך לא, תעיף לכל הרוחות את האוסרם האלה.

פורסם

הכוונה ארז,לחוט אליו מחוברת הנורה?

אם כן, איך אני בודק את זה בידיוק אם הכניסה של הבית מנורה צר מאוד ?

הרי הכניסה שם היא 2 הרגליים של המנורה.

פורסם

יש לך הרבה אפשרויות למדידה, או בתוך השקעים של הרגליים של המנורה, או לנתק את החוטים עצמם באחד משני הקצוות שלהם, או בבית מנורה או ביציאה מהשנאי, אם זה מקרה ממש ממש חריג ולא ניתן לנתק אף אחד מהצדדים, פשוט מגלפים טיפה בנקודה אסטרטגית וחושפים טיפה נחושת, גילוף עם מתיחה של הבידוד, לא הורדה שלו לגמרי מהחוט, כדי שיהיה אפשר להחזיר אותו מיד בסיום המדידה. אני משתמש בזה רק במקרה חריג.

פורסם

שתי פינים דקים יעשו את העבודה או חוט קשיח של חשמל גם יהיה טוב

חבל לגלות את החוט אם זה לא יהיה תקין ותרצה להחליף יש סיכוי שיעשו לך בעיות בגלל זה

• תוכן חדש...