Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אמיגוס..

בעוד קצת פחות מ4 חודשים אני מתגייס.

כמובן שאני גר עם ההורים ואין עליי הוצאות כבדות של לינה , חשמל , אוכל וכו'..

בכל זאת אני רוצה לחסוך כמה שקלים בצד שיהיה לצבא..

משכורת בעבודה הנוכחית שלי (עובד מטבח בברגר קינג) נעה בין 2000 ל2500 שקלים במקרה הטוב..

במילים אפשר לקרוא לזה שכר רעב..

חשבתי על עבודה בחו"ל , אני מכיר חבר שפעם סיפר לי שחבר שלו עשה את זה ויצא עם בוחטות כסף..

(משהו כמו 7000 נקי בחודש , עם מימון של החברה על לינה , טיסות , אוכל וכו'..)

מצד שני זה יכול להיות אחלה מקור לנוכלויות..

יש את האתר www.jobnik.co.il שמציע ים של עבודות זוהרות וורודות בחו"ל , אבל שנית - אי אפשר לסמוך על זה ב100%.

אין לי בעיה לנסוע לעבודה , אבל רק כאשר הבסיס אמין לחלוטין ואני יודע שאני יקבל את מה שמגיע לי בצורה ישרה כדת וכדין ,

אין לי שום דבר נגד עבודה ואני מאמין שכל אחד צריך לעבוד , ואני ממש לא מהאלה שרק מחפשים להתבטל בעבודה - בדיוק ההפך.

אשמח לשמוע מבעלי נסיון שעברו את החוויה מה דעתם על העניין.

תודה רבה מראש.

שחר.

שחר.

פורסם

תריץ חיפוש.. הנושא נטחן דק דק בשירשור עצום של די הרבה עמודים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ואי הייתי מזה בסרטים האלה לפני כמה חודשים, תעשה חיפוש, אפילו דרך המשתמש שלי, היה חתיכת נושא אם אני זוכר נכון.

בסוף התקמבנתי בארץ בעבודה מצוינת אז וויתרתי על זה. שווה לסוע עכשיו כדי שבקריסמס להיות מנוסה ולעשות בוחטההה!

פורסם

אין לך אפילו מה לחפש בנושאים, כי אתה מדבר על ארבעה חודשיים!

תהייה ריאלי, שבועיים לוקח להתארגן ושבועיים אחורנים לוקחים חופש לפני הצבא, תחשוב על זה ככה...

פורסם

תחפש את השירשור שנפתח בנושא אנגליה, עניתי שם בהרחבה.

בקיצור רק אומר, שזה לא כמו שזה נשמע, זה לא איזה עבודת קסם שעושיםן מלא כסף - עובדים כמו חמורים, ולדעתי הסכומים עדיין לא שווים את העבדות הזו (שמגיעה ל 14 שעות ביום ויותר, וללא חופשים כמעט)

פורסם

ב 3 החודשים האחרונים הייתי עובד לילה במפעל קרטון באשדוד,קריעת תחת.

תנאים חרא,אנשים חרא,מעסיק חרא.

אבל 326 שקל ללילה,הייתי עובד שעות נוספות ! ונח בשישי שבת בלבד.

זאת אומרת הייתי עומד על על ה400 ללילה.

הייתי מגיע קרוב מאוד ל 8 אלף שקל!

חוץ מזה,גם עבדתי לפעמים 2 משמרות 12 שעות+12 שעות אחת אחריי השניה ....

שזה משו קרוב ל700 שקל ללילה ב2 מקומות עבודה שונים.

רק עבודת לילה במיוחד למישו שלחוץ בזמן.

לגבי עבודות משרדיות,היה לי גם עבודה בנהיגה עבור כח אדם - הייתי מסתובב בארץ ומחלק מסמכים....

אשדוד- ראשל"צ- יבנה- תל אביב-רחובות.

וגם לשבת 12 שעות באוטו עם מזגן וסיגריה זה לא תענוג גדול....

• תוכן חדש...