Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 17 וחצי בכיתה י"ב אני רוצה לקנות את הפיאט אונו עוד כמה חודשים אני חוסך בינתיים ורציתי לשאול את החברים של הפורום מה דעתם על זה?

האם מומלץ לי לרכוש את הרכב הזה וכמה תעלה לי האחזקה השוטפת שלו?

שמתי לב שבלוח יד 2 יש הרבה פיאט אונו שכתוב שהן מתוחזקות כמו שצריך ועברו את הטיפולים הקריטיים כמו ראש מנוע

איך אני אדע אם זה באמת נכון?כי באתר לפחות זה נראה נכון לא כולם רושמים את זה בלוח של פיאט אונו

בנוסף לכך,הייתם ממליצים לי לקנות את האוטו מסוכנות רכב?קראתי שבסוכנויות רכב מתחזקים את הרכב כמו שצריך בניגוד לפרטיים שזה לא תמיד ככה.

עוד שאלה:אבא שלי קנה פורד פוקוס 2003 באלבר ונתנו לו אחריות לשנה על הטיפולים והוא מכיר את המוכר שם האם הם מחזיקים שם באלבר או בחברות הגדולות כמוה רכבים כמו פיאט אונו והם נותנים אחריות עליה?

אגב אני מדבר על פיאט אונו עם מנוע 1000 סמ"ק או 1100 סמ"ק

וגם אם מישהו יודע מה הביטוח שלה לחודש?....

תודה מראש לכ העונים הסבלניים:-)

פורסם

דבר ראשון למה אתה סגור על אונו???.

רכב זה ידוע כרכב מוסך. אם אתה רוצה כל חודש לבקר במוסך?

הרכבים הם לא אכי אמינים.

אני בגלך קניתי סופר לאנסר 94 ב 12 אלף. ותכלס.. מה זה לא היתאכזבתי מהאוטו. להפך אני נהנתי מכל שנייה.

יש רכבים יותר אמינים שאתה יכול לקנות מאונו.

ולגבי הבדיקה.

תקח את האוטו לכל אחד ממכוני קומפיטסט.

שם אתה תקבל פרוט מדוייק על הרכב וכמה באמת הוא "שמור".

שווה את ה450 ש"ח.

אתה עומד בפני צעד גדול. תקח את הזמן, ואל תקשיב למוכרים, כי הם רוצים למכור. ואתה יכול לאכול אותה בסוף.

מקווה שעזרתי לך.

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

לקנות אונו ממגרש?

א' - הם לא מחזיקים אונואים בד"כ.

ב' - מי שלא הצליח למכור פרטי, הולך למגרש. אם הוא לא הצליח למכור - כנראה שיש בעיה לא?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ייקח לי זמן להגיע לסכום הזה של 12000 אני צריך רכב של 6000 ככה ושהתחזוקה שלו תהיה זולה שלא תחנוק אותי אניי לא מרוויח אלפים...

פורסם
רכב של 6000 ככה ושהתחזוקה שלו תהיה זולה

רכב בתקציב הזה, מהשנתונים הללו, שאולי הוזנח אצל בעליו הקודמים, או נחסכה ממנו השקעה, תמיד יהיה יקר לתחזוקה.

בתקציבך, חפש רכב שמור, ואל תקשיב לקשקשנים שמזהירים מרכב כזה או אחר.

כל רכב שהוזנח אצל בעליו הקודמים יהיה יקר לתחזוקה, בלי קשר ליצרן כזה או אחר.

לא תמצא אונו במגרשי טרייד אין / ליסינג, כייון שהם מחזיקים בד"כ רכבים בני שנתיים שלוש בלבד.

חפש רכב שמור, ואולי תהנה מתחזוקה לא יקרה.

בכל מקרה יהיה בלאי, תקלות לא מתוכננות, והפתעות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אממ ראיתי רק עכשיו את השירשור הזה:

בתור אחד שנהג על פיאט אונו והיו לי 2 כאלו. (אחת קיבלתי מדוד שלי שטס לחו"ל) הרכב הזה פשוט זוועתי לדעתי.

הוא כול הזמן במוסך אפילו הרכ שקיבלתי מדוד שלי שטופל בצורה טובה, פה הולך לך קלאצ', פה הולך משאבת דלק, אל תשכח שאלו רכבים ישנים מאוד וממש ממש לא מתוחזקים, רובם המכריע היה אצל צעירים שאיך לומר, הטיפולים מהם והלאה...הוא ממש לא אמין ואם תיקנה אותו ב5 אלף אני יכול לחתום לך שתוך זמן קצר אתה תכפיל את ההוצאה,

כמו כן עוד מעט חורף ואני יכול להגיד לך מניסיון שאתה לא רוצה לנסוע עם פיאט אונו בחורף הרכב ממש לא יציב כשהכביש חלק פשוט סיוט לנסוע בו אם תאיץ מהר מידיי אתה מאבד אחיזה בזריזות, בפניות צריך לבוא לאט יותר מבדרך כלל (וגם בדרך כלל צריך לבוא לאט מאוד!) כי אם לא אתה תימצא את עצמך בתוך עץ. כמו שאמרו לך כבר, תמשיך לחסוך, חבל להשקיע עכשיו 6 על רכב שאחרי זה תשקיע עוד 6 או יותר...

מניסיון גם אני הייתי בגילך וקניתי את הרכב מתוך היתלהבות, תאמין לי אם הייתי קונה פיאסטה או 205 בזמנו הייתי מרוצה יותר...

לחבר שלי יש פיאסטה מאז גיל 17 והיא נוסעת כמו שעון שוויצרי...כמובן שיש תקלות אבל ממש לא כמו הפיאט שהיו לי...

שוב היו לי רק 2 כאלו יכול ליהיות שתימצא אחת באמת שמורה מאיזה זקן או משהו אבל לרוב אל תופתע אם תקום באיזה בוקר והאוטו פתאום לא יניע...בחורף לא משנה כמה הייתי שם נוזל נגד קיפאון הרכב היה לא מניע בבוקר..לפחות כמה פעמים בכול חורף...

אני עכשיו כמעט 19 ויש לי רישיון מגיל 17...לדעתי אם אתה יכול תחסוך עוד תיקנה אוליי פיאסטה אוליי היא ניראית פחות טוב אבל היא יותר אמינה כמו שציינתי יש לי ניסיון עם שני אונו ושניהם היו מזוויעים...

אני יכול לציין שהדבר אוליי הכי מזוויע זה הקלאצ' פשוט גרוע..אבל שוב זה רכב ישן אין הרבה מה לצפות הנסיעה קופצנית לא נוחה ולכול חבר שלי שהייתה אונו מכר אותה בהיזדמנות הראשונה...

בקיצור: "רכב מוסך"

עריכה: דעתי מבוססת על שני רכבים שהיו בבעלותי. ומשלושה אונו שהיו בבעלות חברים..אני לא מתיימר ליהיות מוסכניק מדופלם זאת דעתי...מניסיון שלי האמינות של האונו בריצפה..היה לי חבר מועדון במוסך ממש.!

• תוכן חדש...