Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנשום עמוק ...

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם כאן אומרים "פאשה"......

הוא ראה את זה כבר לפני איזה חודש..........

כן , הוא עדיין באישפוז......

הזמנתי לו גם קיט דומה : שפריצרים כחולים , פולטים ( סליחה כונסים , אין דבר כזה פולטים ! עובדה מתווכחים איתי שאצלי זה הפוך.... ) , ספוילר אימפרזה , מנורת ניאון כחולה , מדבקת "טורבו" לכל הצד ומדבקות "וויפר" לכל אורך המכסה מנוע והגג , צביעת טאסות בכחול......ו........השוס !!!! - "פליקר" בתוך האוטו ממש כמו במסיבות ( סוף הדרך של דבר !!! )

כמובן שהקיט הוא יד שנייה והוזמן במיוחד..... :roll:

ואני מבקש שכולם כאן בלי יוצא מן הכלל יאחלו לו שיקום נעים .

ושאלה !

מה אתם אומרים על הטנדר החדש מתחת לשם שלי ? כבר התחלתי לחתוך את האריקה ולשפר את ה 1.3 ולצבוע בירוק :crazyeye:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
ואני מבקש שכולם כאן בלי יוצא מן הכלל יאחלו לו שיקום נעים .

ושאלה !

מה אתם אומרים על הטנדר החדש מתחת לשם שלי ? כבר התחלתי לחתוך את האריקה ולשפר את ה 1.3 ולצבוע בירוק :crazyeye:

נותן לתומר בראש בסיבובים? :twisted:

פורסם

יכול להיות.... תלוי בסיגנון הסיבוב.

הדבר הזה מטומטם !!!!!!!!!

מנוע 1.6 טורבו ! על בסיס גלגלים של 2.40 !!!!!!! ורוחב סרנים אחורי במקור 1.47 !!!!!

דיפרנציאל מוגבל החלקה !

והרבה פחות משקל , לדעתי איזה 900 קילו ( חתכו לו את החלק האחורי וגם ככה היא שוקלת במקור רק 965 קילו ?! )

במקור ג'אנטים 195/50/15....... כאן זה נראה לי 225 רוחב על איזה 35 ו......65 אינץ'......

חוץ מזה יש לי הרגשה שיש לו כאן יותר מ 200 כ"ס ( הרבה יותר )

מה שבטוח עבודת החיתוך לא תינתן לבני קומבני.... נכון ROY.....

תומר , מה דעתך אני צודק.....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...