Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*ביררתי עם בעלים של רכב כזה והוא אמר שהוא הוסיף קצת שמן מאז הטיפול, לדבריו כ-1/4 ליטר לאחר כ-3K ק"מ.

הרכב שנת 01 וגמע כ-105K ק"מ. השמן הוא סינטטי מלא 5W40.

*מה העלות של אטם מכסה שסתומים? יש משם הזעה והייתי רוצה לסדר את זה כי זה מפריע לי.

*זו הפונטו השלישית שבדקתי ובכולן כאשר פותחים את פתח מילוי השמן כאשר המנוע מונע משפריץ קצת שמן, האם ככה זה אמור להיות?

*עניין הוריאטור, כאשר מניעים את הרכב יש את הטרטור המוכר כשנייה שתיים ששומעים מבחוץ ואז זה פסק, אבל כאשר פותחים מכסה מנוע אז הרעש נוכח כל הזמן, כאשר המכסה סגור לא שומעים כלום, האם ככה זה אמור להיות?

תודה רבה לעונים.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי כל מנועי הבנזין של פיאט אוכלים שמן .

תצרוכת תקינה של סדרת ה1.6 בפיאט היא 0.6 קילו ל1000 ק"מ , לגבי ה1.8 של הHGT אין לי כ"כ מושג , אפשר לבדוק את זה בספר רכב , בטוח רשום שם.

"יש לנו מנועים זבל שאוהבים שמן , אז דעו מראש כי אנחנו לא אחראים לטיב המוצר" :)

אטם מכסה שסתומים נוזל או רק הגומיה מפוצצת?

אם רק הגומיה דרושה החלפה אז הסיפור הוא כמה עשרות שקלים ..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

צריכת השמן שתיארת נשמעת לי סבירה ביותר.

אטם מכסה שסתומים תרכוש אצל "סודאי" בתל אביב או כל ספק אחר של חלקי חילוף המכיר ומוכן לעבוד עם פיאט.

ישנה עבודה להוריד את מכסה השסתומים בוודאי סביב כמה מאות שקלים.

בעיית הוריאטור מוכרת היטב ומלבד הפרעה אסתטית אין בה כלום כדי לרמז על בעיה אמיתית.

אם תברר היטב - קיים קיט שיפוץ לוריאטור.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בקשר לשמן תלוי איך נוהגים באוטו. אבל זה די הגיוני בגלל שהאוטו נוסע הרבה על סל"ד גבוה. וכל אוטו שורף שמן בסל"ד גבוה.

בקשר לוריאטור תשאל אותו מתי החליפו לאחרונה את הוראיטור. ואני משער שזה רעש די חלש של תיקתוקים שהמכסה מורם?

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אם פתח מילוי השמן נמצא במכסה השסתומים - אתה צריך לשמוח אם שמן קופץ מפתח המילוי .

זה מראה על לחץ שמן לשימון גל הזיזים העליון. והשסתומים .

אבל ... - במידה ומילוי השמן מתבצע . ביחידת צינור הצמודה למנוע . ומחוברת לחלק התחתון

של אגן השמן . וכאשר פותחים את המכסה נזרק שמן . המצב בכי ... רע .

יש לחץ גבוה באגן השמן . הגורם לשמן לפרוץ .

זה מעיד על מנוע לא תקין . טבעות הבוכנה שחוקות . ולחץ מתא השריפה. בורח לאגן השמן .

חג שמח - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...