Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה יפה מאוד.

מסודר ומתוקתק.

ברכות לעולים לגמר,

וכמובן ברכות לזוכים מקום שני רוני,ומקום שלישי ניר,{פתוחה}

וברכות לזוכים בקטגורית 1600.

כל הכבוד,

ותודה לשופטים מרשלים ומדריכיי מסלולים.

GTI-205-1.9

-SK-

פורסם

ברכות ליואל, הזוכה החדש ב-1600, הגיע הזמן cool.gif

ולשרון אצלנו (שגם לא היה שם כבר הרבה זמן אם אני לא טועה).

ולרוני...אני פשוט לא מבין איך זה יכול להיות שבכל אירוע, אלא אם כן אני מצליח לדפוק פער משמעותי, אתה לוקח אותי במאית שניה ranting.gif

חייב להסיר איכשהו את קללת רוני wallbash.gif

ניר

פורסם

ניר ושרון

אני לא מבין איך אתם לא מודים לי ...

על איחור מופלא ששידרג לשניכם את הגביעים וחיסל לי את המקום הראשון ;-(

זה בסדר , נתראה בפעם הבאה ;-)

פורסם

אוהבים אותך סדובסקי!!

אבל חוץ מהאיחור שלך של שעה.

ואתה יודע שבספורט יש עונשים.

לפי דעתי ודעת רבים, נעלתה צמיג לא חוקי!![סמי סליק]

ושם היתה הבעיה המרכזית.

אבל יש עוד ארוע אחד, אז ניפגש שם.

א....ותבוא בזמן אחי.:wink:

GTI-205-1.9

-SK-

פורסם

הצמיג דווקא כן חוקי, TW של 140 ואפילו איינו מופיע ברשימת האסורים של ג'רמי:

http://www.tirerack.com/tires/Spec.jsp?make=Bridgestone&model=Potenza+RE070&tirePageLocQty=

http://rides.webshots.com/photo/2953949810045375683abXjRq

בהתאם לתקנון הצמיג חוקי לגמרי, למרות של MDC הוא לא היה קביל (התקנון שם מאפשר צמיגים בעלי TW של 200 ומעלה).

רוב הצמיגים הטובים הם בעלי TW של 200 (הנקוק Z212 או האזניס שלי) או 280 (הגודייר והטויו). והצמיג הזה הוא בעל TW נמוך יותר - 140, ממש על הגבול של החוקיות לפי תקנון PSI. למרות שאין ספק שהאחיזה שלהם היא ממש ממש מצויינת ומעבר לרמה של צמיגים "נורמליים" אחרים.

מה שכן היה לי איחור מרגיז ביותר ואני מקבל עלי את העונש. למרות שבא לי קצת להשוויץ בזמן האליפות שהיה לי :-)

פורסם

ידעתי שאני אצטרך להזכיר לך מה שהכרזת היום בבוקר.

זוכר ? "זה הכל הצמיגים". זה אתה אמרת :twisted:

אין ספק שהרבצת היום ולמזלנו היה לך קצת בלאגנים בבוקר והגעת באיחור מרשים (אגב, איחור מכובד כזה של שעה לא היה מתקבל בצורה כזאת ב-MDC, פשוט פה האווירה והתחרות קצת יותר קלילה).

ואולי בכלל זה לא קשור לצמיגים אלא לחוסר הלחץ כשידעת שאתה נוהג בשביל הכיף (כפי שהכרזת גם באירועים האחרונים שהיו הרבה יותר טובים ממקצי עבר שלך).

ניר

פורסם

עזוב אותך ניר, אני לא מתחסד. אין ספק שהצמיגים היו כל ההבדל.

בדרך כלל אני מקום 4-5. מאוד קשה לי נגדכם. היופ הייתי בהפרש של שניה לפני הראשון :!:

בדרך כלל יש לרכב שלי נטייה לתת היגוי, פה המגבלות של הפרונט היו גבוהות בהרבה מבדרך כלל.

קיצור הצמיגים עשו הבדל אדיר ובזכות זה הזמנים היפים, עדיין הם חוקיים, לפחות לליגת PSI ...

ובקשר לאיחור, אכן 40 דקות זה איחור מאוד מאוד מכובד. אני מסכים שמגיע לי עונש על כך ולכן אני לא מתלונן, העיקר שנתנו לי להתחרות ולעלות לגמר...

פורסם

קודם כל ברכות לזוכים -שמח מאוד בשביל קוזמה שסוף סוף ניצח...

יש לי חדשות טובות :

בקרוב תצטרכו להתרגל למירוצי ספרינט ולא לג'ימקנות עם קונוסים.

• תוכן חדש...