Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לקנות אוטו חדש לא יקר משהו רגיל ואחרי כמה חיפושים ננעלתי על 2 מכוניות שעולות זול משתלמות ולא בולעות דלק.

יש לי כמה שאלות מה יותר אמין ומה יותר נוח וכיף לנהיגה היונדאי אקסנט או הסוזוקי סוויפט?

ועוד שאלה האם המערכות במכוניות האלה מקוריות ולא ניתנות להחלפה בלי לחתוך את הדשבורד או שאפשר להשים איזו מערכת שאני רוצה?

פורסם

בתור אחד שהיה בבעלותו 2 המכוניות הללו ,ראשית לא ציינת שנה... וזה משמעותי מאוד לדוגמה סוויפט שנת 91 לא ניתן לשבת בה ,לא נוחה ובלתי נסבלת,מצד שני אקסנט,ככל שהדגם יותר חדש יותר נוחה ומפנקת .

בכל מקרה ב2 הדגמים ניתן מה שאתה רוצה עם מערכת שמע אין BUILT IN, וגם שיש ניתן להוציא.

אני הייתי הולך על אקסנט ומוותר על הסוזוקי.

חפש אחת שמורה ,אם אתה צריך עזרה בלמצוא יונדאי ,צור איתי קשר.

פורסם
חשבתי לקנות אוטו חדש לא יקר משהו רגיל ואחרי כמה חיפושים ננעלתי על 2 מכוניות שעולות זול משתלמות ולא בולעות דלק.

יש לי כמה שאלות מה יותר אמין ומה יותר נוח וכיף לנהיגה היונדאי אקסנט או הסוזוקי סוויפט?

ועוד שאלה האם המערכות במכוניות האלה מקוריות ולא ניתנות להחלפה בלי לחתוך את הדשבורד או שאפשר להשים איזו מערכת שאני רוצה?

לא ברור מה התקציב שלך, אבל נניח במידה שמדובר בתקציב של 20K פחות או יותר, אתה יכול להשיג סוויפט מודל 95, 96 לעומת אקסנט שנה שנתיים יותר חדשה. האקסנט תהייה נוחה יותר לנהיגה מהסוויפט שידועה כרכב קופצני ומקרקש. אבל מצד שני, במידה ושני הרכבים טופלו בצורה סבירה הסוויפט תראה אמינות טובה יותר מהאקסנט שעליה יש דיי הרבה סיפורים של בעיות שונות ומשונות, למרות שהאמינות הבסיסית טובה. הסחיבה והמנוע של הסוויפט גם מפתיעים לטובה ומדובר ברכב זריז גם בגירסה האוטומטית.

אין שום בעייה להרכיב מערכת או רדיו דיסק. קח בחשבון שמיקום הרמקולים הקדמיים בסוויפט גרוע ( 4 אינץ' בדש בורד למטה). לא יודע לגבי האקסנט.

• תוכן חדש...