Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועים קניתי מיציבושי כריזמה 99. קניתי אותה ביום חמישי וביום שישי העברתי את הביטוח מהרכב הקודם .ביום ראשון מצאתי סדק על השימשה הקידמית שבטוח לא היתה ממקודם. האמת שלא רציתי לעדכן ישר את הביטוח כי חשבתי שזה יראה להם מוזר.אז התקשרתי אחרי שבוע והם שלחו אותי לזגג רכב שעובד עם הביטוח . היום נסעתי לזגג שאמר שצריך להביא שמאי שיראה את האוטו ויחליט מה עושים. הגיע השמאי והוא החליט כי הנזק הוא ישן מלפני שקניתי את האוטו . עכשיו חובת ההוכחה עלי כך נאמר לי בביטוח.ולא עזר הצהרה בכתב מה מוכרת כי האוטו נמסר ללא שימשה סדוקה, ובחברת השמאות אמרו לי כי חברת הביטוח מחויבת לישלוח כל רכב לאישור תקינות השמשות ,מענין שבמשך 3 שנים שאני מבוטח אצלם בחיים לא שלחו אותי לבדיקת שמשות.למיגון כן שלחו.

עכשיו מה כבר היה לי לעשות. אז החלפי שימשה שעלתה לי 1000 שח ובנוסף הגומיה היתה קרועה אז עוד 100 שח ותיקון פחחות שנאמר לי שחייב לעשות עוד 450 שח

איך נראה לכם המחיר ? קרעו אותי?

מוסר השכל קניתם אוטו חדש ביטחתם אותו ביטוח שמשות בקשו מהסוכן לישלוח התכם לבדיקה . כי שמדובר שביטוח ישלם לכם הם לא רואים אותכם ממטר .שהם עושים לכם ביטוח הם יודעים איך ללקק לכם

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך צד ג' או ביטוח מקיף ?

אני נגד צד ג' ובגלל שנסעתי עד לפני 3 שנים וקצת ברכבים ישנים מאוד לא היתה לי ברירה (אופל קדט 82 אוטומטי,פיג'ו 309 אוטומטי,מיצובישי לנסר 92).

לפני 3.5 קניתי דייהטסו אפלאוז 97 ומאז ועד היום כל שנה אני מתעקש על ביטוח מקיף לרכב,(נכון שקצת יקר אבל חוסך הרבה מאוד כאב ראש).כאשר אמרו לי ששנה הבאה תהיה בעיה בגלל גיל הרכב,אמרתי לסוכן שלי "או מקיף או גט".

הוא הבין שיש עוד הרבה כמוהו שיסכימו לקפוץ עלי ולקחת לי 2300 ש"ח לשנה מקיף.

ומה מוסר ההשכל- למרות שאני יודע שיש צד ג' כולל שמשות,כאן לא מומלץ לחסוך ולבטח במקיף.

לחבר שלי ברכב דומה לשלך,נפלה אבן לא גדולה על השמשה מרכב שנסע מלפניו והשמשה נפגעה (חור קטן).

הביטוח לא התווכח אפילו ומייד אשרו החלפת שמשה. למה ? ביטוח מקיף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני פעם החלפתי שמשה אצל זגג רכב ליד מכון מ.מ.מ בבני ברק, לא זוכר כרגע את שם הזגג.

הגיע אליו איזה בחור עם סובארו שלא הסכימו להעביר אותה טסט בגלל שמשה סדוקה. מסתבר שהוא גם ביטח את האוטו שבוע ליפני.

הביאו שמאי והוא ראה שיש חלודה ליד המקום של הסדק, ועל כן הוא פסל לו את האופציה של דרך הביטוח.

בגלל שאתה טוען שעשו לך גם פחחות, יכול להיות שגם אצלך הצתברה חלודה או משהו בסגנון ממכה אחרת, ועל כן השמאי החליט לפסול לך את השמשה.

הוא כתב למה הוא פסל לך?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יש לך הצהרה של בעלת הרכב ?

תתבע אותם , תפרסם בעיתונות , תשלח לYNET, ולאן שאתה רק יכול ,

ואם אתה מתפשר אחרי שהם ייפנו אליך- תבקש פיצוי.

חצופים , אם הם ביטחו אותך ולא דרשו בדיקת שמשות שישלמו הכל כולל הכל.

ואל תוותר , הצדק איתך,

כי היום זה שמשה - ומחר זה יהיה פיצוי אחר.

ZZR

פורסם

אני לא יודע מה באמת קרה , אבל חובת ההוכחה היא על הביטוח זה קודם כל.

אם שמאי קובע שהסדק ישן עליו להוכיח זאת על ידי הוכחה מוחשית,

כמו כן בטח ביצעתה בדיקה לרכב אני מאמין שאם חלון קידמי היה סדוק זה היה רשום באחד הסעיפים.

היה לי גם תביעת ביטוח וגם שם החברה ניסתה לחפש סעיפים שיפתרו אותה מהתשלום, אני התיעצתי עם עורך דין שאמר שתצהיר של מבוטח זה הגירסה הנכונה והבלתי מעורערת אלה אם הביטוח הצליח להוכיח אחרת, וכמו כן חובת ההוכחה עליהם ולא עליך, אז שלא ינסו לעבוד עליך.

כמו כן אני לא שמעתי על דבר כזה שנקרא בדיקת שמשות לפני תחילת ביטוח, ועד כמה שאני יודע אם המבטחת הסכימה לבטח אותך וגבתה ממך כסף הרי שאין לה שום סיבה לסרב לך אחרת תשלום הפרמיה שלך (או דמי הביטוח).אחרת זה היה אמור להיות מותנה בבדיקה ומושהה עד לביצוע ואם שילמתה כבר אז המבוטחת קיבלה כברירת מחדל כי הרכב תקין.

לדעתי כתוב מכתב אליהם ואל ממונה על הביטוח במשרד התחבורה ואם זה לא יעזור אז תתבע אותם בתביעות קטנות גם על תיקון בזבוז זמן ועוגמת נפש.

אני יודע שהסכום יחסית קטן אבל אישית מתוך פרינציפ לא הייתי מוותר על הזכויות שלי ועל הכסף שלי,כי לגבות כסף הם יודעים טוב מאוד אך כאשר מגיעה זכותי למימוש הביטוח אז מתחילות הבעיות.

בהצלחה!

פורסם

הביאו שמאי והוא ראה שיש חלודה ליד המקום של הסדק, ועל כן הוא פסל לו את האופציה של דרך הביטוח.

בגלל שאתה טוען שעשו לך גם פחחות, יכול להיות שגם אצלך הצתברה חלודה או משהו בסגנון ממכה אחרת, ועל כן השמאי החליט לפסול לך את השמשה.

מה בדיוק הקשר בין חלודה לסדק בזגוגית?

פורסם

מה בדיוק הקשר בין חלודה לסדק בזגוגית?

לא ציתת אותי נכון!

כתבתי:

במידה והרכב קיבל מכה בקצה השמשה .יתכן מאוד גם שחלקי פח אשר קרובים למכה בשמשה, יפגעו.

ואז הצבע יורד באזור המכה, ונוצרת חלודה על הפח שלייד הסדק.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
תחליף סוכן. ברצינות. סוכן טוב לא היה נותן להם לדפוק אותך ככה. זה בדיוק התפקיד שלו.

חנן זה בדיוק הענין ,אין סוכן

אלא טלפן של חברת הביטוח ,אני נדהם כל פעם מחדש מהלקוח הישראלי ,

מגע אישי כבר לא חשוב ?

בטחו דרך סוכן ביטוח והפעילו עליו לחץ ,זה שווה

יגאל

פורסם

מצטרף להמלצה לתבוע אותם על הנזק- חובת ההוכחה עליהם ולא עליך.

זה כמו שיבקשו ממך להוכיח שאחותך לא ז**ה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מאוחר מדי כבר שילמתי . הזגג תפס אותי בבי... כי שהוא התקשר אלי השימשה היתה כבר בחוץ ולאיפה אני יסע בלי שימשה. אני בטוח שהוא גם עשה עלי קופה על הפחחות. שתבינו לא היתה לי חלודה הוא טען שהמסגרת של החלון עקומה ויש לחץ על החלון . בטלפון הוא עשה מזה רעש ורצה 650 שח אבל רק אחרי שהגעתי הוא אמר שעשה לי טובה והצליח להוריד את הפחח ל450 שח

בכל אופן איך שנגמר לי הביטוח אני עובר סוכן. ללכת לבית משפט לא כדי אני כבר מיזמן לא מאמין להם

• תוכן חדש...