Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מניסיון רב לצערי, אם גילו לך תלך לטפל ישר, כל הדחיה וההמתנה לא משתלמת אלא רק מזיקה.

לא נורא, תמיד יש את הפתרון של שינים תותבות נשלפות

totav3ho9.gif

יש לי כמה ריפרביש

אירית

פורסם

סתימה רגילה ("שחורה") עולה אצל רופא פרטי 200-400 שקל. אם מדובר רק בסתימה אחת, הייתי עושה אותה כבר באופן פרטי. הבעיה היא לא הסתימה, אלא ניקוי נכון ויסודי של העששת וסתימת החור בצורה כזו שתמנע מדלקות להתפתח בעתיד. דלקות כאלו יכולות להוביל לטיפול שורש וחבל.

סתימה נכונה יכולה למנוע אותו ואתה תמשיך להחזיק את השן במשך שנים. לכן, אם אתה חושש מהרופא הצבאי גש לרופא אחר.

פורסם

אז שי, בעצם אתה אומר שעדיף לא לגעת בסתימות אצל רופא צבאי, אלא אצל מישהו מקצועי? דווקא על המרפאה בקרייה קיבלתי המלצות טובות...

ואיך אתם מסבירים שבכלל לא כואב לי - גם כשיש לי פה ושם דודא לשוקולד ואני מתחרע על חצי חפיסה?

אגב, אתה גם מאזור אשקלון. איפה אתה מטפל?

הרופא שהיה מגיע ליחידה שלחי היה מילואימניק עם שם טוב ולכןן עשיתי אצלו ביקורת וסתימה לפני השחרור. שנה אחרי זה עשיתי טיפול שורש באותה השן. כנראה שבמרפאה הפרטית שלהם הם משקיעים יותר מאשר במילואים.

בקשר לכאב, זה יתחיל לכאוב רק כשהחור יהיה עמוק מספיק.

אני מטפל אצל ד"ר מנטלמשר בחוצות (מרפאת פ.א) ומאוד מרוצה ממנה. היא הצליחה אפילו ךהוציא לאשתי את הפחד ההיסטרי שלה מרופאי שיניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

1. בין רופאי השיניים הצבאיים תמצא חלק נכבד של מילואימניקים, בנוסף אני לא מאמין לכל סיפורי האימה האלה על רופאי שיניים צבאיים.

המפקד שלי עבר שיקום פה מלא בצבא, והוא לא אמר מילה אחת רעה.

2. אם יש לך חור בשן זה כואב רק בהתחלה, בגלל זה הרבה אנשים אומרים "כאב לי שבוע, אבל זה עבר" ברגע שהעצב שמגיע לשן מת, אז כבר לא ייכאב שם, אף פעם.

פורסם
1. בין רופאי השיניים הצבאיים תמצא חלק נכבד של מילואימניקים, בנוסף אני לא מאמין לכל סיפורי האימה האלה על רופאי שיניים צבאיים.

גם הרופא שלי היה מילואימניק ופשוט יש הבדל גדול בין איך שחלקם עובד בקליניקה הפרטית לבין איך שהוא עובד בצבא.

לגבי הרופאים של מכבי, פעם היו להם רופאים טובים אבל היום יש שם בעיקר רופאים מתחילים שעובדים בתנאים קשים מבחינת שכר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מטפל במכבי, והאמת שאני מאוד מאוד מרוצה. אני מטפל במרפאת השיניים שבל' בתל אביב.

אבל יש להם מרפאות בכל הארץ. גם המחירים מאוד מאוד נוחים ואם יש לך מכבי כסף או זהב, אתה מקבל הנחה לדעתי.

פורסם

בזמן היותי חייל טיפלתי בשיני אצל רופא צבאי ולא היתה לי שום תלונה, להיפך הייתי מרוצה.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

כמו שיש מוסכים טובים יותר וטובים פחות יש גם רופאי שיניים טובים יותר וטובים פחות, כמו בכל דבר.

רוב הסיכויים שבמרפאה פרטית השימוש יהיה בחומרים טובים יותר ועם יותר צומת לב למטופל, שכן מדובר בפרנסה של הרופא.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אז מתנדב לסשן של כאב חביב,

בא ואגלה לך סוד קטן, הכל תלוי ואך ורק בקוד המוסרי של הרופא בן אם הוא מנהל מרפאה פרטית או הוא שכיר או רופא צבאי, פרנסה זה מושג רחב מדיי, בצע כסף לעומת זאת הוא מושג מאד ממוקד.

החומרים בהם משתמשים רופאי שיניים וטכנאי שיניים יקרים מאד, גם פה קיים שוק שחור לצערי.

כמו שנאמר פה בשירשור, ישנם רופאים צבאיים שמחפפים, אבל יש שלא, יש רופאי קופות חולים שמחפפים ויש שלא ויש גם ברפואה הפרטית "בעייתיים".

כולה סתימה, בא לא נסחף.

וכמו שהוצע פה, לברר קצת על הרופא הצבאי, אם ישנה אפשרות, ואם יש חוסר ביטחון אז לנסות את האפשרות של רופא מומלץ ברפואה הפרטית.

שנת בריאות שיניים

אירית

• תוכן חדש...