Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירה אחרי תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוניתי נפגעה בתאונת חזית/ אחור אמנם תיקוני פחחות בלבד אך הואיל ומדובר ברכב שנתון 1993 היה מבוטח בבטוח צד ג' בלבד הואיל ואני היתי מאחור , ההוצאות שלי עלי. לאור זאת אני שוקלת למכרו במצבו הנוכחי לפני תקון. האם כדאי וכיצד אוכל להגן על עצמי בפני הצעות לא הוגנות? אודה על יעוץ כיצד והיכן איכל לקבל הצעה הוגנת. לאור העובדה שהרדיאטור נפגע במכה איני יכולה "לטייל" איתו. תןדה לכל היועצים

הלה

פורסם

באיזה סוג רכב מדובר?

אני הייתי מנסה לברר אצל פחח כמה יעלה לתקן את ענייני הקוסמטיקה, וכמה יעלה להרכיב רדיאטור חדש במוסך.

ככה תדעי פחות או יותר כמה להוריד מהמחיר, אבל אל תשכחי שצריך להסתובב עם גרר וזה לא מעט כאב ראש שלא כל אחד יסכים לקחת על עצמו.

האם המשכת לנסוע עם הרכב לאחר שהרדיאטור נפגע?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

להערכתי, מכונית במצב נסיעה תמכר במחיר משמעותי גבוה יותר (בקיזוז הוצאות התיקון) מרכב שאיבר את כושר התנועה.

הסיבה לכך היא פשוטה, כשהרכב לא נוסע הקונה חייב לשקלל למחיר הרכב המוצע עוד אפשרויות של תקלות שכן הוא איננו יכול לבדוק את הרכב.

אני ממליץ לך לתקן את הרכב ורק אח"כ למכור אותו.

• תוכן חדש...