Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לסיירה XR4I היה מנוע 2.8 V6 בעל גל זיזים תחתון והזרקת דלק שנקרא מנוע קלן ונחשב למנוע עייף למדי.

לסיירה קוזוורט הי גיר שנקרא MT75 ששימש גם את ה..טרנזיט והיה חזק בהרבה מהגיר המקורי שנקרא TYPE 9.

בנוסף,מסרק ההגה היה שונה והיה בעל יחס ההעברה של 2.9 סיבובים מנעילה לנעילה במקום 3.9(!)סיבובים בסיירה הרגילה בעלת הגה כוח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליפעמים למיפגש מגיע אחת אדומה מקורית.

בעל הרכב טוען שהיא יותר מימקורית (שום שיפור לא הוכנס לרכב, אפילו לא אגזוז)

וההספק עומד על 180 HP

והנעה כפולה.

גם בראשון היתה אסקורט קוזי אדומה מעל מודל 90 שנעלמה (מעניין לאן)

הסיירה המפורסמת ("סיירה מהגהנום" ) אני לא יודע אם היא מקורית אבל יושב בה מנוע קוזי ולפי השמועות יש בה מעל ל 600 HP

ומעניין באמת לאן נעלמה הסיירה הקופה הצהובה עם הספויילר השחור ?

ובאותה תקופה הייתה גם אריקה (אסקורט) צהובה מודל 84 ככה שהשמועות היו שהיא בסביבות ה 400 HP שגם היא נעלמה.

למישהוא יש מידע על המכוניות האלה ?

רז...

פורסם

יש מידע, הוא לא נועד לפורום ציבורי.

חדל קשקשת ברשת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רז , אתה מבלבל את המוח ומדבר שטויות בקצב .

זה פורום שיפורים ולא פורום "הנפצת שמועות" .

האסקורט הצהובה היא בכלל רפליקה של RS200 והיא לא משנתון 84 אלא משנתון יותר נמוך , היא מזמן לא גודשת והיא אצל בעלים אחר .

אתה לא רואה את הסיירה הצהובה כי היא נצבעה לכחול... :lol:

והאדומה לא מקורית , הגיעה מכולה של חלקים של סיירה קוזוורט' שפורקה לגמרי והוא הרכיב אותה על שלו .

תודה רבה .

עוד מישהו רוצה להנפיץ שמועה , או שאפשר לגדוש את השרשור ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

האסקורט הצהובה היא בכלל רפליקה של RS200

עוד מישהו רוצה להנפיץ שמועה ?

תראו מי שמנפיץ פה שמועות :lol:

רפליקה של זה?

RS.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה רק אני, או שהקאליפר שלה מונח למטה, מקביל לרצפה... ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רק אתה :wink:

קבל תמונה.

cut_away.gif

פורסם

אך, מה הייתי מוכן לעשות תמורת סיבוב על RS 200...

פורסם

בקיצור, אף אחת לא נעלמה.

בגירה, זה כמו לבקש סיבוב על אינגרלה מהאלו של הראלי, בקצור יש ל ךיותר סיכוי ליסוע על F40, עצוב שהרכב לא נכנס ליצור סידרתי בגלל שכמה אנשים נידרסו במרוצי ראלי.

קונדסון, הג'אנט פשוט אדום, חצי ממנו מוצל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לסיירה XR4I היה מנוע 2.8 V6 בעל גל זיזים תחתון והזרקת דלק שנקרא מנוע קלן ונחשב למנוע עייף למדי.

לסיירה קוזוורט הי גיר שנקרא MT75 ששימש גם את ה..טרנזיט והיה חזק בהרבה מהגיר המקורי שנקרא TYPE 9.

בנוסף,מסרק ההגה היה שונה והיה בעל יחס ההעברה של 2.9 סיבובים מנעילה לנעילה במקום 3.9(!)סיבובים בסיירה הרגילה בעלת הגה כוח.

אוי לי לחלוק על האינציקלופדיה אבל מדובר על מנוע 2.9 ( כמו בסקורפיו,למרות שבסקורפיו הוא מעט יותר חזק ).

200 וקצת כ"ס על כמעט 30 קג"מ שזה לא משהו מיוחד אבל לא חושב שהייתי קורא לזה "עייף".

וגם איתו קוזוורט התעסקו בהצלחה לפי מה שאני זוכר...

סיירה ביום טוב עם הרבה רוח בירידה עושה גם 4 סיבובים מנעילה לנעילה.

פורסם
בקיצור, אף אחת לא נעלמה.

בגירה, זה כמו לבקש סיבוב על אינגרלה מהאלו של הראלי, עצוב שהרכב לא נכנס ליצור סידרתי בגלל שכמה אנשים נידרסו במרוצי ראלי.

1. נהגתי בסיום קורס ראלי מתקדם באנגליה ב S4.

2. הרכב מעולם לא היה מתוכנן לייצור סידרתי, יש 200(או לפחות יוצרו במקור) יחידות ממנו מורשות כביש וזהוא.

3. יש בית ספר לנהיגת ראלי באנגליה שאפשר לשכור שם RS200 , לא זוכר כרגע את השם.

דרך אגב, בדרום אפריקה היו סיירות V8 מקוריות(נקראו XR8).

פורסם
אוי לי לחלוק על האינציקלופדיה אבל מדובר על מנוע 2.9 ( כמו בסקורפיו,למרות שבסקורפיו הוא מעט יותר חזק ).

200 וקצת כ"ס על כמעט 30 קג"מ שזה לא משהו מיוחד אבל לא חושב שהייתי קורא לזה "עייף".

וגם איתו קוזוורט התעסקו בהצלחה לפי מה שאני זוכר...

סיירה ביום טוב עם הרבה רוח בירידה עושה גם 4 סיבובים מנעילה לנעילה.

לסיירה XR4I המקורית מ 83' היה מנוע 2.8,2972 סמ"ק ליתר דיוק,והיו לו 150 כ"ס.

למרות שהביצועים היו סה"כ טובים למדי,המנוע היה מיושן(גל זיזים תחתון בודד)ולמרות שתמיד אפשר היה לשפר אותו,בבסיסו הוא לא היה מנוע מוצלח.

בשלב מאוחר יותר נימכרה הסיירה בגירסת 4X4 שניקראה XR4X4.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם כתוב 2900+ , למה אתה אומר2.8?

על הסקורפיו מהדור המתקדם יש מאחורה סימון 2.9 ובקארפוליו מצויין שמדובר על מנוע V6 עם הנתונים שאני אמרתי ( 204 HP ).

כנראה שאני מדבר על סקורפיו ממודל יותר מתקדם , או שאני טועה - אני אצלם לך את הכיתוב...

פורסם

לסיירה היו כמה V6,

2792 סמ"ק - הכיתוב על הרכב הוא 2.8I המנוע הוא מנוע קולון OHV

2844 סמ"ק - הכיתוב על הרכב הוא 2.9I

אותו דבר כמו ה 2800 עם הבדלים קלים. טיימינג מונע ע"י שרשרת ולא ע"י גלגלי שיניים ולכן הקאמשאפט מסתובב באותו כיוון של הקרנק בעוד ב 2800 הוא מסתובב הפוך :shock: בשל סידור עדיף של השסתומים ומבנה ראשים עדיף ה 2900 הרבה יותר פופולרי לשיפורים מאשר ה 2800.

למנוע זה גם גרסת קוזוורט' עם 24V ושרשרת טיימינג של... 3 מטר!

2994 סמ"ק - הכיתוב הוא 3.0I

אני מאמין שלחן התבלבלו המקשים והוא התכוון למנוע ה 2792.

• תוכן חדש...