Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

STIO, אתה תקוע בשנות ה90.

מכל הבחינות

:)

אגב, יצאת פראייר לפני 7 שנים.

יש לי בבית מחשב פנטיום 3 1000 מגה"צ עם 512 זכרון ודיסק 30 + כרטיס מסך NVIDIA 32 מגה שעלה לי לפני 7 שנים 3000 שקל.

השבוע קניתי סתם עוד מחשב שיהיה סרבר בבית, פנטיום 4 1.7 עם דיסק 20 ו512 זכרון RDRAM

עובד חזק מאוד , ועלה 200 שקל.

את מערך המיחשוב שלי משלים המחשב הראשי שקניתי לפני התואר (לפני 5 שנים פלוס)

פנטיום 4 2.4 גיה"צ עם 786 זכרון, כרטיס מסך RADEON עם 128 מגה ושני דיסקים קשיחים של 320 גיגה.... (אותם הרכבתי בשנים האחרונות במקום ה160 המקורי שהיה)

שאני מחפש תירוץ להחליף אותו, אבל הוא עובד טוב מאוד - ברמה כזאת שלהחליף אותו לא ישפר כלום.

באלפייה אתה יכול להביא אחלה מחשב עם ליבה כפולה :

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=302&CatCode=

אז.... פרגן לעצמך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחשב שאני קניתי בזמנו הכיל מסך 17 אינץ' שטוח של מאג שהיה יקר בזמנו (עלה יותר מ- 1000 ש"ח, אגב הוא התקלקל לפני שנה וחודש, קניתי אחר), הכיל גם וינדוס 98 מקורי שעלה כ- 450 ש"ח ומדפסת HP710 שעלתה בסביבות 700 ש"ח, בגלל זה המחיר עצמו יקר, מה גם שהמע"מ היה אז 17% ולא כמו עכשיו.

פורסם

אני זוכר את זה בדיוק כי זה היה באמצע המלחמה הארורה ההיא.

כשחושבים על זה גם המחשב עצמו התקלקל לפני שנה ו- 11 חודשים, נשרף ספק אז החלפתי.. :-D

פורסם

רגע רגע...

מי אמר שהבעייה בכרטיס מסך? בדוק אם המאוורר של המעבד תקין. גם אם כן, פרק אותו ולא תאמין כמה אבק מסתתר שם מאחורה. נקה גם ת'אבק. נקה אבק ממאווררי המארז, ותעדכן :)

אביעד

פורסם
אני זוכר את זה בדיוק כי זה היה באמצע המלחמה הארורה ההיא.

כשחושבים על זה גם המחשב עצמו התקלקל לפני שנה ו- 11 חודשים, נשרף ספק אז החלפתי.. :-D

החזיק לך יפה מאוד.

אני קניתי בזמנו מסך פשוט של חברה לא ידועה

שהוחלף במסך MAG 786FD שעלה המון כסף

שהוחלף ב LG 795FTPLUS שהוחלף בעוד אחד כזה זהה יד שניה

שהוחלף בLCD של LG לפני כשנה.

אחרי הLG השני כבר קניתי UPS ומאז לא הלך לי אף מסך (בלי עין)

סה"כ נשרפו לי בתקופה הזאת 3 מסכים, ועוד אחד של חברה לא ידועה איבד פוקוס ומכרתי אותו בלוח יד2 ב300 שקל :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רק אני עדיין עם ה 786FD שלי משנת 1998? (זכיתי בו במכרז ב 4SALE זכרונו לקללה - לזקנים מאיתנו שעוד זוכרים. 1000 שקל במקום 1900 שקל מחיר בחנות והוציאו לי את הנשמה עד שהביאו אותו)

מחזיק עדיין כמו תותח.

פורסם

ד"א - גם אני עם פנטיום 4 2.4 אבל עם RDRAM2 - הגירסה האחרונה במהירות של 1066.(רק עכשיו הגיעו לזה ב DDR)

גיגה זיכרון ו 2 דיסקים של 200 גיגה ב RAID.

עובד חזק מאד כבר 8 שנים.

פורסם

א. גם כרטיס מסך עם קירור פאסיבי לגמרי לא אמור להגיע לטמפ' כזאת

ב. איזה מארז זה בדיוק? (אם אתה לא מצליח למצוא עליו מידע תעלה תמונה שלו)

ג. Everest טובה לניטור טמפ' של כל מיני רכיבים

אבל למעבד אני מעדיף CoreTemp (הרבה יותר אמינה וקריאה הרבה יותר נכונה)

לכרטיס מסך אני מעדיף מהדרייברים של nVidia

ול-HD נשאר ה-Everest

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רגע רגע...

מי אמר שהבעייה בכרטיס מסך? בדוק אם המאוורר של המעבד תקין. גם אם כן, פרק אותו ולא תאמין כמה אבק מסתתר שם מאחורה. נקה גם ת'אבק. נקה אבק ממאווררי המארז, ותעדכן

:)

אביעד

הוא אמר שהוא קנה קנה מחשב חדש, מאיפה אבק? ודבר שני הוא אמר שהטמפ' של המעבד תקינה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
ד"א - גם אני עם פנטיום 4 2.4 אבל עם RDRAM2 - הגירסה האחרונה במהירות של 1066.(רק עכשיו הגיעו לזה ב DDR)

גיגה זיכרון ו 2 דיסקים של 200 גיגה ב RAID.

עובד חזק מאד כבר 8 שנים.

מה עובד כבר 8 שנים חזק? המחשב? אל תגיד לי שלפני 8 שנים קנית פנטיום 4.

ואני לא בטוח שזה מועיל שיש לך זיכרון במהירות 1066, הלוח אם שלך כמעט בטוח לא תומך בזה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...