Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המאווררים לא אמורים להוציא אוויר שניהם?!

אביעד

יש ויש, אצלי נשרף הספק, וקניתי אחד שמכניס במקום הישן שהוציא, אז דאגתי גם להפוך את המאוורר של המארז שיוצא במקום שיכניס לאחר התקנת הספק החדש.

בכל מקרה מי שמתעניין בנושא קירור מחשבים יאהב את זה :

http://www.faqil.com/guides/ham.html

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי ממש זמן למשחקים, אבל זה לא הנושא - אני רוצה מחשב תקין.

יש לי מארז משופר, עם שני מאווררי 120. המארז עצמו לא גדול, אז אולי זה פוגע באיכות הקירור.

בכל מקרה - אפשר כמה נתונים מאצלכם? על כמה כרטיס המסך שלכם יושב במצב עבודה רגיל? ובמהלך משחקים? מה לגבי המעבד?

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לוחות אם עם מאוורר לצ'יפסט שמגיע ל-8500 סל"ד מעצבנים, גם כרטיסי מסך יודעים להרעיש.

VTEC. :twisted:

את המחשב קניתי לפני לפני 7 שנים ו- 9 חודשים, מזל שאני מצליח להריץ עליו מצויין וינדוס XP.

זה שאתה מצליח להפעיל עליו XP, לא אומר שהוא אומר שהוא עובד מצויין. היום אפשר להשיג מחשבים מבוססי P-D 805 ואף יותר, בפחות מ-1K. למה לסבול ולא להשתדרג?

ובכל מקרה, רוני, יכול להיות שתנאי המעבדה שלהם שונים מהתנאים בבית שלך - יתכן ואצלם טמפ' החדר נמוכה יותר עקב קירור מזגן, ואצלך לא (אולי רק מאוורר, סתם לדוגמא).

פורסם

אשמח אם מישהו יצרף שם או לינק לתוכנה חינמית לניטור מערכות המחשב ותקינותן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

וולוו 240- אפשר להשיג מחשבים הרבה הרבה יותר טובים יד שניה ביחסית גרושים. גם פנטיום D, אבל אין לי 1000 ש"ח, אני חייל (עדיין, עוד מעט כבר לא...).

בכל אופן אני לא סובל, המחשב רץ מצויין יחסית לגודל המעבד והזיכרון ויחסית לגילו.

צירפתי לך 3 תמונות להמחשה:

1. מנהל המשימות- תראה כמה משאבים המחשב לוקח מהמעבד והזיכרון.

2. טמפ' החומרה, שים לב ליעילות המאווררים, המחשב נקי מאבק- לוח אם, כרטיס מסך, ומעבד. חשוב לציין שטמפ' החדר שבו אני נמצא כעת היא 31 מעלות.

3. מאפייני מערכת, סוג מערכת הפעלה על המעבד והזיכרון שמותקנים במחשב.

פורסם

הטמפ' : משיטוט קל ברשת מסתבר שהטמפ' הנ"ל לכרטיס המדובר הן הממוצעות. לא משהו שאמור להקריס את המחשב.

נסה להריץ תוכנות מאמץ ( 3DMARK ) בביתך , כך תבדוק אם למיקום המחשב יש השפעה ( אולי הוא צמוד מדי לקיר ? ).

בנוסף, בדוק כי גוף הקירור מורכב בצורה טובה ( הקליפסים תפוסים ) .

משחקים : הכרטיס המדובר חלש מאד למשחקים. על אחת כמה וכמה ביחס ל7600 ול7800 המצויינים.

נ.ב - כרטיס של איזו חברה ?

גיא

פורסם

תהרגו אותי אבל אני לא יודע איך אפשר לעבוד ב-XP עם 256 מ"ב זיכרון :shock:

תשקיעו אלף שקל ותקנו שילוש חדש (לוח+מעבד+זיכרון) ותעבדו כמו בני אדם.

פורסם
תהרגו אותי אבל אני לא יודע איך אפשר לעבוד ב-XP עם 256 מ"ב זיכרון :shock:

תשקיעו אלף שקל ותקנו שילוש חדש (לוח+מעבד+זיכרון) ותעבדו כמו בני אדם.

השאלה היא למה לקנות מחשב/שילוש חדש שיהיה מיושן?

אם כבר לקנות חדש אז לקנות כזה שיהיה עדכני.

פורסם

זה לא בדיוק ככה.

אם קונים לוח חדש צריכים להחליף גם את הדיסק הקשיח, משום שרוב הלוחות החדשים לא תומכים בחיבור IDE, גם את הכרטיס מסך צריך להחליף משום שהם לא תומכים בכרטיסי מסך בחיבור AGP, את המעבד גם צריך מכיוון ששלי מחובר בחיבור SLOT1, ואולי צריך להחליף את הספק כי הוא ג'נרי וחלש, אז זה לא 1000 ש"ח אלא הרבה יותר.

ואפשרי לעבוד ב- XP עם 256 מ"ב ואפילו רץ מהר יחסית.

פורסם

גיא, אם מדובר רק במשכורת צבאית, זה מסביר את חוסר האפשרות לשדרג. לא נורא, פשוט יש דברים שיכולים להראות אחרת לגמרי אחרי שדרוג.

עם זאת, במידה ואתה לא מעמיס את המחשב במיוחד, זה סביר. ההבדל הוא במאמץ - תנסה להפעיל מס' תוכנות הורדה יחד, או איזה פילטר כבד בפוטושופ ותיווכח בהבדל. בכל מקרה, כמו שאמרתי, במידה והמחשב לא במאמץ, ואתה מרוצה - מה טוב. :)

מה שמפתיע זה שאתה זוכר את הנתון גם לפי חודשים :shock:

לגבי הטמפ' - הגיונית לפנט' 3 שעובד במהירות שעון נמוכה. עם זאת, שקול אולי המהרה קטנה - אפילו ל-600MHZ, אני מאמין שתראה הבדל (במידה והלוח מאפשר).

בעניין Everest - הם כבר לא חינמיים (וחבל). בגרסה ה"לא פתוחה" הם מראים רק חלק מהטמפ'.

פורסם

ואפשרי לעבוד ב- XP עם 256 מ"ב ואפילו רץ מהר יחסית.

רץ מהר?!

אולי אם אתה מריץ חלון אחד של IE, וזהו בערך.

אתה מוזמן להוסיף עוד חצי ג"ב ואז תראה איך XP באמת צריך לפעול.

פורסם
אשמח אם מישהו יצרף שם או לינק לתוכנה חינמית לניטור מערכות המחשב ותקינותן.

גיא יש תוכנה מאוד פשוטה שנקראת SPEEDFAN.

אני אישית מדליק אותה פעם בכמה ימים לבדוק טמפרטורות ומהירויות מאווררים, ניתן גם לשלוט כמובן על המאווררים מהתוכנה עצמה, ואפילו לעצור אותם אם ממש בא לך.

http://www.almico.com/speedfan432.exe

פורסם
גיא, אם מדובר רק במשכורת צבאית, זה מסביר את חוסר האפשרות לשדרג. לא נורא, פשוט יש דברים שיכולים להראות אחרת לגמרי אחרי שדרוג.

עם זאת, במידה ואתה לא מעמיס את המחשב במיוחד, זה סביר. ההבדל הוא במאמץ - תנסה להפעיל מס' תוכנות הורדה יחד, או איזה פילטר כבד בפוטושופ ותיווכח בהבדל. בכל מקרה, כמו שאמרתי, במידה והמחשב לא במאמץ, ואתה מרוצה - מה טוב. :)

מה שמפתיע זה שאתה זוכר את הנתון גם לפי חודשים :shock:

לגבי הטמפ' - הגיונית לפנט' 3 שעובד במהירות שעון נמוכה. עם זאת, שקול אולי המהרה קטנה - אפילו ל-600MHZ, אני מאמין שתראה הבדל (במידה והלוח מאפשר).

בעניין Everest - הם כבר לא חינמיים (וחבל). בגרסה ה"לא פתוחה" הם מראים רק חלק מהטמפ'.

אני יודע שדברים יכולים להיראות אחרת, אבל תמיד לימדו אותו להסתפק במה שיש. במלחמה בשנה שעברה נשארתי בבסיס בלילות כדי לנהל מחסן של חיל הים, היה שם מחשב מסוג פנטיום 4 2400 אבל עם 256 מ"ב זיכרון, המחשב הצליח להריץ SAP שזו תוכנה מאוד כבדה+ חלון של IE בקלילות ועוד עמד על כ- 380 מ"ב תפוסים במנהל המשימות.

במחשב שלי אני עם חלון אחד של IE פתוח וזהו. אם אני פותח עוד חלון או פוטושופ+ אמיול ביחד המחשב נחנק. בוינדוס 98 בזמנו הוא היה רושם לי הודעה בסגנון: "90% ממשאבי המערכת נמצאים בשימוש. צא מכל התוכניות בהם אינך משתמש, במידה ולא תעשה כך המחשב עשוי להפסיק להגיב"..

אני זוכר את הנתון לפי חודשים משום שתמיד הבנתי במחשבים, בזמנו הייתי בכיתה ח' (!) ונסעתי עם ההורים כדי לקנות את המחשב וייעצתי בקנייתו. הוא עלה אז בדיוק 7,541 ש"ח ונחשב לבין הטובים והחזקים ביותר בזמנו, איך שהגלגל מתהפך..

• תוכן חדש...