Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים מצאתי שמן 10W30חצי סינטטי מתוצרת DEWאצל שניר מרחוב סלמה,

זהו שמן מיבוא אישי שלהם אך כתוב עליו DIESEL OILבחנות נאמר לי שהוא מיועד גם למנוע בנזין

על התווית כתוב שעומד בתקני API CI-4/CH-4/CG-4//CF-4/SJ

למנוע הספציפי של היאריס 2002 לא מתאים5W30

מה דעתכם האם באמת יכול להתאים השמן הנ"ל?

פורסם

גם אני רכשתי משניר שמן של DEW והתאכזבתי מאוד. אחרי חצי שנה של שימוש השמן כמעט ולא השחיר -> לא ביצע את מלאכתו נאמנה.

אם יש באפשרותך לחזור אליו ולהחליפו בשמן קצת יותר ממותג ואיכותי מומלץ לעשות זאת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
גם אני רכשתי משניר שמן של DEW והתאכזבתי מאוד. אחרי חצי שנה של שימוש השמן כמעט ולא השחיר -> לא ביצע את מלאכתו נאמנה..

איתמר, אתה רציני?

שמן סינטטי לא משחיר :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מתוך עניין וסקרנות - במה שונה שמן מנוע לדיזל משמן למנוע בנזין?

אני אשמח לקבל אינפורמציה..

הוא מחוייב לפחות שטויות של איכות הסביבה( חיסכון בדלק וזיהום אויר ) וכתוצאה מכך יותר טוב.

כמובן שתלוי באיזה תקנים הוא עומד אם גם באלו של דיזל אבל גם בSL/SM אז אין הבדל משמעותי.

• תוכן חדש...