Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי שרייד שנת 93 מנוע 1300 גיר רגיל

מלפני כמה זמן התחלתי להרגיש ריח של גז פליטה כש החלונות מקדימה פתוחים

וגם יש רעש של אגזוז.

אבל מה שמעניין שהרעש של האגזוז הוא רק כש אני נוסע ומושך קצת הילוכים וכשאוטו עובד בסרק בטורים גבוהים אז אין שום רעש של אגזוז וריח.

בעקבות של הבעיה ניגשתי למכון אגזוזים ושם בדקו ואמרו שהכל בסדר חוץ שהיה חור קטן ליד דוד אמצעי והם ריתכו לי שם ושום דבר לא השתנה .

אני עוד פעם חזרתי ועוד פעם אמרו לי שכל הדודים בסדר .

אז השאלה שלי איך אני מסדר את האגזוז שלי?

כי כבר נימעס לי מריח ורעש וגם ביצועים של רכב ירדו ,כשאני מושך הילוך אז אוטו לא סוחב כמו פעם אלה סתם מרעיש כאילו נחנק.

תעזרו בבקשה.

בכבוד רב דני

פורסם

אם הרעש בא מהחלק הקידמי של האוטו , תבדוק את הממיר הקטליטי , אצלי הוא היה ריק מבפנים (בגלל זה נכשלתי בטסט , אני מקווה , מחר נדע :?) והוא פשוט עשה רעש כאילו יש חור באגזוז.

פורסם

אין לו ממיר הרכב עם קרבורטור.

אולי הגיע הזמן לעשות ניקוי ושיפוץ קרבורטור גם מחוסר הסחיבה שאתה טוען שיש וגם הריח יכול להיות בגלל תערובת עשירה עקב קרבורטור לא מכוון.

פורסם
גש לאגזוזן אחר לבדיקת מע' הפליטה.

מהיכן אתה בארץ ואצל מי נבדקה מע' הפליטה?.

בברכה - רפי לין :-)

אני מאזור תל-אביב ומכון אגזוזים קוראים לו "אולימפיה" זה בדרום ת"א רחוב אליפלט .

אפשר לקבל המלצה למכון טוב ולא יקר? כי אני חייל אין לי הרבה כסף

בתודה מראש דני

• תוכן חדש...