Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו מערת רדיו דיסק של פיוניר דגם 7000RW, מערכת משנת 2000.

הרמקולים הם זוג מאחורה 6X9 פיוניר 300 וואט.

אתמול קרה לי שכשאני מוריד את המסך ולוחץ על הכפתור להוציא את הדיסק, הדיסק לא יוצא, המסך נכבה הכפתורים לא מתפקדים אבל ממשיכים לשמוע המערכת מנגנת כרגיל.

אתמולגם הכנסתי ג'נט לתא המטען ובדרך הוא נדבק לאחד הרמקולים ועכשיו גם אין באס.

האם בעיית הבאס היא מהמערכת או בגלל הג'נט שנדבק לרמקול?

ואיך מסדרים את עניין הדיסק הזה שלא יוצא? לא בא לי להתקע עם הדיסק הזה ורדיו זה לא בדיוק דבר מועדף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפיוניר - בייחוד מערכות ראש ישנות שלהם יש בעיות עם פאנלים חשמליים, יש כבל דאטה דק שבד"כ נקרע או נטלש קצת מהמקום שלו.

יכול להיות שזו בעית מגעים פשוטה - תנסה קודם כל ספריי לניקוי מגעים.

לא עוזר - תרים טלפון לעוזי רדיו (היבואן של פיוניר) ותשאל אותם לגבי מעבדה ותיקון למכשיר הזה - סה"כ מכשיר משנת 2000 הוא כבר בן 8 וזה הגיוני שיהיו תקלות.

לגביי הג'נט - נשמע כאילו שהג'נט מיגנט את הרמקול או יותר נכון פגע במגנט שלו (בערך המגנטי) ועכשיו הרמקול כנראה לא זז כמו שצריך או שמשהו גרם לסליל של הממברנה הגדולה (זה בטח רמקול 3WAY או 2WAY לפחות) להתקע.

אם הרמקול לא מנגן בכלל - תבדוק שלא הוצאת לו את אחד החוטים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרמקול מנגן, רק לא באסים.

המערכת היא פאנל נשלף, אבל הפאנל נופל כדי לאפשר גישה לדיסק ככה שאני לא רואה סיבה שיקרע החוטים שם, במיוחד שכבר 3 שנים לא שלפתי את הפאנל החוצה, וגם אם היה קרוע, למה שהכפתור יכבה את המסך? יש תגובה מהכפתור אבל תגובה שלא צריכה להיות.

in the face

with a chair

פורסם

הוא עושה ניסיון להוציא את הדיסק?

אצלי הוא היה נעצר,המנוע עבד להוציא את הדיסק,התייאש והמשיך לנגן

שלפתי את הדיסק ביד והחזרתי

וזהו... כבר אין בעיה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא עושה אפילו ניסיון להוציא, שאני לוחץ על הכפתור להוציא את הדיסק, המסך נכבה והכפתורים לא מגיבים, צריך לכבות את האוטו ולהדליק מחדשו אז כאילו הכל חוזר לעצמו מבחינת מקשים ומסך אבל אם שוב לוחצים בכפתור העניין חוזר על עצמו.

כאילו מישהו שינה את הפקודה של הכפתור הזה, מוזר

in the face

with a chair

• תוכן חדש...