Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי ערפל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים פנסי ערפל

נדמה לי שיש מקום בבמפר הקידמי, הנה תמונה של הבמפר הקידמי:

****תמונה גדולה מידי ולכן נמחקה - אנא העלה תמונה ברוחב העמוד של הפורום ולא יותר****

****זה גם המקום להעיר כי הכותרת אינה תקנית ואינה תואמת לכללי הפורום - אנא קרא את זה****

מצטער על התמונה, אני אנסה לצלם אחת יותר ברורה של הבמפר הקידמי

עכשיו כמה שאלות

אני מתקין לבד או הולך למוסך בשביל פנסי ערפל?

זה עובר טסט\חוקי לשים פנסי ערפל לאוטו שמגיע ללא?

מחירים של פנסי ערפל והיכן ניתן לקנות?

הפנסי ערפל מתחברים לפנסים הרגילים ? וכל פעם שאני מדליק פנסים רגילים גם הערפל ידלקו?

איך זה הולך כל הסיפור?

ג'ימיניב!

פורסם

זה לא המקום המתאים, פנסי ערפל זה לא שיפור. הפורום הנ"ל מדבר על שיפורים מכאניים ולא קוסמטים.

אני מניח שכשיתעוררו האחראים, כבר יעבירו אותך לטכני.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

פנסי ערפל תחליפיים בטח יעלו בסביבות ה 100 שקלים ומעלה.

את הפנסים מחברים בנפרד משאר האורות ברכב. עם ידע ממש בסיסי וידים טובות אפשר להתקין לבד. מומלץ מאוד לצרף גם פיוז.

עובר טסט.

הבעיה שאסור להדליק אותם, אלא רק אם יש ערפל. יכולים לתת על זה קנס.

כמובן שיש גם מקוריים שניתן להשיחג אצל היבואן, אבל בטח המחירים שלהם גבוהים הרבה יותר. מה שכן, יתאימו בדיוק במקום המיועד להם.

פורסם

חיבור חשמלי יש שיערך כך: לא יפעלו אורות ערפל קדמים באופן עצמאי לחלוטין, אלא לאחר שהופעל ידית האורות הראשי למצב חניה לפחות. את אורות הערפל שיוספו יש להתקין באופן של יסנוור ממש כאילו יצרן הרכב עשה זאת, ככל שניתן כמובן.

הפעלתם תהיה בתנאי שאור חניה דולק, ובאמצעות מפסק נוסף ונורית בקורת /אזהרה להם בלבד.

לאחר סיום ההתקנה לזכור שאסור להפעיל אותם בשום מצב למעט מצב שיש באמת ערפל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...