Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו מכיר או יודע אם יש Z3 עם נפחים יותר גדולים מ-1900 עם גיר רגיל??

והאם כדי להחליף Z3 2.8 לS2000??? (ומה יותר טוב)

פורסם

אתה בעצמך אמרת

2.8

יש גם M , לא ממש נפוץ בארץ (בלשון המעטה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היא לא Z3 M.

ה-M הכחולה שאתה מכיר היא דגם נפרד בפני עצמו של חטיבצ ה-M של BMW והוא אינו קשור לדגם ה-Z# כי אם דומה לו במקצת.

לדעתי, וזאת דעתי האישית בלבד, לחובב הגה ה-S2000 תהיה מהנה יותר, אטרקטיבית יותר ויפה יותר (מזכיר שזאת דעתי).

מה שכן צריך לדעת ולבוא בחשבון זה- שה-S2000 הוא רכב די מסוכן לנהג לא מיומן. זה רכב די "מטורף"!

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
היא לא Z3 M.

ה-M הכחולה שאתה מכיר היא דגם נפרד בפני עצמו של חטיבצ ה-M של BMW והוא אינו קשור לדגם ה-Z# כי אם דומה לו במקצת.

טעות.

זאת Z3M COUPE.

Z3 לכל דבר ועניין, עם גג קשיח קבוע.

אם אני לא טועה, אפילו הגיע בשלהי הדגם גם עם מנוע 3.0.

יש לך Z3 2.8?

ה-Z יותר פרקטית ונוחה ביומיום מההונדה.

מבחינה ספורטיבית ההונדה נמצאת מעליה, די הרבה מעליה.

יש גם Z3 3.0, ויש אותה ידנית. כל ה-Zים באו גם בגרסה ידנית.

אני הייתי מעדיף את ה-Z.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

לדעתי, וזאת דעתי האישית בלבד, ה s-2000 אטרקטיבית יותר ויפה יותר

אטרקטיבית ? מיבחינת מה ? (אתה לא חייב לענות על זה)

יפה יותר ? כמובן שזה לדעתך/טעמך במיוחד אם מדובר על מראה חיצוני, אבל סתם לצורך העניין, האם יצא לך לשבת פעם ב Z3 2.8 ו ב S-2000 ?

לא תמונות, ולא לינהוג, לשבת ?

עם כל הכבוד להונדה, הביפנוכו שלה הוא צעצוע-סיני-זול לעומת הביפנוכו של ה Z, אני מתכוון להנדסת אנוש וחומרים (לוח שעונים, קונסולה, דלתות, מתגים וידיות ואפילו דוושות)

פורסם

אני ישבתי בשתיהן.

נהגתי ב Z3 1.9, נהגתי ב S2000.

אני אישית הייתי מעדיף את ה S, למרות ש Roy טוען בשבילי שעדיף קצת Mazdaspeed למיאטה.

אני יכול להבין אבל את כל אלו שלא יאהבו את הבפנוכו של ההונדה, התחושה היא בהחלט של קוקפיט ש"מתקיף" אותך, קלסטרופובי משהו אפילו.

BMW אכן השקיעו באיכות החומרים, יתרון למי שזה חשוב לו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ה- S2000 מהנה יותר לנהיגה ספורטיבית מאשר ה- Z3 אפילו בגרסת 2.8. נכון שלבווארית יש המון כוח בדגם הזה (בניגוד ל- 1.8/1.9) אבל עדיין מבחינת התנהגות ה-S2000 מהודקת יותר וניתן להכריז כי מדובר ברכב ספורט/ביצועים טוב יותר. מצד שני, הבימר יותר מפנקת מבחינת הנהג ובר המזל שלצידו.

חשוב להדגיש שהנוסע ב- S2000 סובל תמידית מבליטה משמעותית שמזדקרת לה בריצפת הנוסע. מאוד מאוד מפריע. לא מתרגלים. כנראה שמתכנני ההונדה לא ממש חשבו על הנדסת אנוש או על מישהו אחר מלבד הנהג.

לשאלתך: למיטב ידיעתי החל משנת 2000 או 2001 יש גם Z3 ששווקה בארץ בגרסת 2.2 ליטר.

---

פורסם
אטרקטיבית ? מיבחינת מה ? (אתה לא חייב לענות על זה)

יפה יותר ? כמובן שזה לדעתך/טעמך במיוחד אם מדובר על מראה חיצוני, אבל סתם לצורך העניין, האם יצא לך לשבת פעם ב Z3 2.8 ו ב S-2000 ?

לא תמונות, ולא לינהוג, לשבת ?

עם כל הכבוד להונדה, הביפנוכו שלה הוא צעצוע-סיני-זול לעומת הביפנוכו של ה Z, אני מתכוון להנדסת אנוש וחומרים (לוח שעונים, קונסולה, דלתות, מתגים וידיות ואפילו דוושות)

אני יענה לך על זה.

אז כן!, יצא לי לשבת בשתי המכוניות וב-S2000 אף לנהוג.

ישבתי ב-Z3 1.9 ונהגתי ב-S2000 הצהובה המוגדשת (אם אתה מכיר :wink:). אומנם לא מרחק גדול, אבל בכל זאת אחזתי בהגה.

הנדסת האנוש ואיכות החומרים יותר מהודרים ב-BMW אבל נהתי יותר מתא הנהג והסגנון הקרבי של ה-S2000.

הבחור פה לא התעניין באיכות החומרים ותא הנוסעים אלא איזה רכב יותר טוב? ואני משער כמוך, שמדובר על סגנון הנסיעה.

אני נהנה הרבה יותר עם הקליאו ספורט היום לעומת הלאון טורבו הקודמת, למרות שבלאון היה תא נוסעים הרבה יותר מכובד ואיכותי.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני משאר שמי שפתח את השרשור לפי הדרישה שלו למנוע וגיר שם דגש על חשיבות הנהיגה מאשר עם הדש בורד ממהגוני והלוח שעונים של ברייטלינג.

הS2000 זה אוטו פסיכוטי ומתאים לחולה הגה עם רמת נהיגה מעל לממוצע או יותר נכון הרבה מעל לממוצע

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז למה פתחת את השירשור הזה ?

זה כמו לחיות ברוורס

• תוכן חדש...