Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים את התופסנים למיניים שמחזירים את הפלסטיקים הפנימיים לגוף

איפה שמחביאים את החוטים של הרמקולים וכול השטויות האלה

האים ניתן לקנות כאלה חדשים ואם כן אז מאיפה??

פורסם

אולי כדאי לך להיכנס לאיזו פירוקייה ולהעלות את הבעיה, אולי יתנו לך ל"התפרע" על איזה רכב ולקחת את כל התופסנים.

אם יש פתרון טוב יותר ומסודר יותר, גם אני אשמח.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

המוסך אמור להחזיק כאלה, אבל המחירים שחיטה. לפני כמה שבועות הייתי צריך לקנות תופסנים כאלה לאוטו שלי (לאנטיס 98- התופסנים הם כאלה שאפשר להגיע אליהם רק ע"י משיכה בכוח של הפלסטיק, לכן משומשים לא באים בחשבון-אצלי נתתי משיכה בטעות והתופסנים נשברו, כלומר אם הייתי מנסה להוציא מרכב תופסנים משומשים הם כנראה היו גם כן נשברים, הם פשוט מאבדים את הגמישות עם הזמן. יש מכוניות שבהן לתופסנים יש בורג באמצע- כאלה אפשר באמת לקנות מפירוקיה).

המחיר: 24 ש"ח לאחד, ומדובר על חתיכת פלסטיק שייצורה כנראה לא עלה יותר משתי אגורות.

"ai motoare capul doare"

פורסם
מכירים את התופסנים למיניים שמחזירים את הפלסטיקים הפנימיים לגוף

לפי איך שהבנתי את השאלה שלך, אז בחנות אביזרי סאדו מאזו הקרובה לביתך 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...