Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש קורע.

פשוט בושה שיש אנשים כאלו במדינת ישראל, ועוד יותר בושה שאתר כמו YNET מאשר תגובות כאלה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לא חושב שהסיוויק החדשה תהיה חלק ממסורת ה'ערס מוביל' מכיוון שהיא כבר ברמה אחרת ועולה יותר מהדורות הקודמים.

בכל מקרה גירסת הSI נראית נחמדה ביותר.חבל שלארצנו היא לא תגיע.

פורסם

מיוגן? מה זה השם ההולנדי הזה?! :)

האמת היא נראית לא רע בכלל וגם מאובזרת טוב. אם היא הייתה מיובאת לארץ היבואן היה מחליף את חישוקי הסגסוגת שלה בחישוקי ברזל רגילים עם טאסות, ואז היו אומרים: 18"? אין אישור לשים 18" :)

פורסם

ישראל תישאר תקועה

כי אנשים מחנכים את הילדים שלהם להיות כמו שהם וככה יהיו פה עוד מיליון דורות של גזענים

המדינה סבלה משואה וסובלת עוד היום מגזענותאבל זה לא נורא... הנורא פה זה שאנחנו בתוך עצמו גזענים

זה "ערס" זה "אשכנזי" ועוד ועוד

פורסם
ניחשתם נכון , מה יכול להיות יותר ערס מוביל מסיוויק

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3429349,00.html

האולטרות , קוביות במראה באות קומפלט ?

לפחות עכשיו אין צורך לדפוק ספויילרים של אימפרזה :D

אנשים מקובעים ואטומים כמוך גורמים כעס לי ולהרבה מאוד בעלי סיוויק שמנסים להתשחרר מהסטיגמה שאנשים כמוך הדביקו לנו.

פורסם
אנשים מקובעים ואטומים כמוך גורמים כעס לי ולהרבה מאוד בעלי סיוויק שמנסים להתשחרר מהסטיגמה שאנשים כמוך הדביקו לנו.

דווקא זה לא אנחנו זה אתם , שאתם מדביקים ספולייר של אימפרזה ואת כל שאר התוספות שמוסיפות מאות כוח סוס :lol: כמו גרביונים לפנסים האחוריים כונסי אויר שמודבק בדבק מגע ועוד שטיות .

הבעיה נמצאת שאתם משוכנעים שזה רכב ספורט וזה מה שעצוב בעניין הזה כמו כל הגלריה שפירסמת את הסיויק שלך בתור רכב ספורט (שלא נדבר על המשפטים ההזוים שאפילו שייקספיר לא הייה מצליח להמציא, מוכנה לקרב שטה כמו ספינה), זה בסך הכל יפנומטית משפחתית ההבדל זה שיש לה 10 % יותר כוח אולי מלרכב משפחתי ממוצע בישראל זה לא מה שהופך אותה לרכב ספורט .

פורסם

העיצוב הזה של הסיויק מאוד יפה, כנראה כאלו יש באמריקה אך לא הגיעו לישראל, האמברקס נראה נורא לא נוח!

נראה כאילו התיבת היולים רחוקה מאוד זה נראה כמו שיטה של רכבי דריפטים שהם משתמשים הרבה באמרקס מתקינים אולו ליד סביבת ההילוכים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תאמין לי, אתה לא רוצה את הסטיגמות שלנו. (של מי - רמז בתמונה שלי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...