Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני חודש בערך קניתי סיאט איביזה שנת 94, בבדיקה נרשם שיש הפרשי לחצים גבוהים בצילינדרים ומעבר של CO-2 למערכת הקירור.

אני נוהג ברכב כחודש ואחרי נסיעה ארוכה (עם עליות ) ישנה עליה מעבר לטמפ' העבודה (המחוג מראה על קצת מעל האמצע בין 90 לקו שמעליו) בעיר ובניסיעות קצרות ישהתחממות קלה שמתוקנת ע"י המאוורר חזרה ל90.

כ"כ המאוורר נכנס לפעול בסביבות 90 וקצת מעלות.

בנוסף לאחר נסיעה ארוכה ישנו מעיין קצף בועתי במיכל העיבוי.

אני מבקש הערכת מצב מה כדי לעשות , האם כדי לבצע ראש מנוע עכשיו (כי אני יודע שזה קרב לפי הסימנים) או שאני יכול למשוך עוד כמה חודשים ככה עד שחשבון הבנק שלי יתאזן במקצת.

או אולי אני מדמיין דברים וככה זה אמור להיות בשנתון כזה?

פרטים נוספים:בוצע טיימינג , מילוי נוזל אדום G12+ ,טיפול 10K, ואני לא קורע את האוטו לא עובר את ה3500 סל"ד.

פורסם

לפי הנתונים שמסרת (בעיקר המתוצאות הבדיקה אבל גם מהמצאות קצף במיכל העיבוי) נראה כי אכן, ראש המנוע קרוב לסוף חייו...

למה רכשת את האוטו עם קיבלת כזו חוות דעת?

פורסם

יכול להיות שזה אטם ראש ולא משהו יותר קיצוני ואם אני מטפל בו עכשיו זה ימנע הוצאה כספית גדולה יותר בהמשך? אולי להחליף מנוע המנוע עבר 170K

פורסם

ככל שתמהר להכנס למוסך ולעשות ראש, כן ייטב לך ולמנוע.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אוקי אני מבין את חומרת המצב השאלה היא מה ההוצאה הכספית אני סטודנט ואין לי 3K חופשיים כרגע האם יכול להיות שזה רק אטם ראש או שמדובר בסדק בראש או בבלוק בהתיחס לפרטים שנתתי .

בנוסף מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב (וזול) בתודה מראש.

פורסם

קרוב לוודאי שאכן המנוע קרוב לסוף דרכו לפי דבריך. בכל מקרה יש מקום לבצע בדיקת מכונאי כדי לקבוע את כדאיות התיקון. אם ימצא שצריך אוברול מלא אין טעם להשקיע ותאלץ להחליף מנוע. בהתאם להלך הרוח בשנים האחרונות שיפוץ מנוע מלא הפך ללא כדאי לרוב.

אגב מים/שמן נעלמים? האם השמן נשאר נקי או הפך לטחינה?

מאחר וברשותך איביזה אמליץ לך להגיע לחבר הפורום מוסך רון בת"א. רון מומחה, אמין ומומלץ הפורום. בנוסף מכיר את הרכבים הנ"ל ועובד איתם יום יום.

פורסם

אביב את יכול לומר לי בערך כמה התענוג יעלה במקרה הקל של החלפת אטם במקרה הבינים של סדק ומילוי ובמקרה הכבד של החלפת מנוע?

פורסם

אני אוסיף עוד פרט חשוב המנוע לא עבר טיפול ראש מנוע בכל חייו טופל בזמן וכו' יכול להיות שזה רק אטם ועוד המלצות על מקומות שאני אוכל לבצע את הטיפול יתקבלו בברכה.

פורסם

ראש מנוע שהלך הוא לא סיבה להחליף מנוע תקין שעובד טוב (במקרה וזה כך). שיפוץ ראש במוסך יעלה בסביבות ה1200 ש"ח. החלפת אטם תעלה קצת יותר מחצי מזה. נסיעה עם ראש מנוע לא תקין תגרום להרס הראש ופגיעה במנוע. הרס הראש הכוונה שיש מצב שלא יוכלו לשפץ אותו (עקב סדק או חוסר גבוה בחומר שמצריך הורדת גובה משמעותית בשלייף לדוגמא) במקרה כזה קנית ראש משופץ תעלה כמעט כפול. במקרה כזה גם תוכל לקנות בעצמך ראש מפירוק עם התחייבות שהוא תקין ולשלוח אותו לשיפוץ קל שעובר כל ראש לאחר פירוק (רודאז') ולשלם במוסך את מחיר ההרכבה.

פורסם

low rider כתב: "שיפוץ ראש במוסך יעלה בסביבות ה1200 ש"ח ". כולל הטיימינג, החלקים והחרט ?.

יש לך מזל שבני ל. הלך לישון מוקדם. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

במקום שאני משפץ (גל על) יוצא לי בין 350-500 ש"ח בדיקת לחץ, שיפוץ- מילוי והשחזה, החלפת גומיות שסתומים וזה לא מחיר למוסך. שאר התשלום למוסך עבור: סט אטמים וגומיות (בסביבות 150-250 כנראה תחליפי, לא מזמן עלה לי סט אטמים לשרייד 3 ציל' 70 ש"ח), פירוק והרכבה. זה מחיר נורמלי עבור עבודה כזו לא כולל החלפת רצועת טיימינג. שיפוץ ראש קומפלט לשרייד עלה לי 300 ש"ח.

פורסם

LOW RIDER אתה יכול לתת לי פרטים בקשר למוסך שאתה בקשר איתו בפרטי אני אודה לך אני עושה סבב של מוסכים למציאת מחיר הוגן ושרות מקצועי אני אודה לכל מי שיוכל להוסיף.

• תוכן חדש...