Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אחרי כמה סיבובים עם אבא(נהג חדש מלפני יומיים) רציתי לבדוק את הרמקולים שיש באוטו, כאמור אתמול שלחתי הודעה שתוכנה כמה תעלה לי מערכת חדשה, מבחינת רמקולים.

לפני איזה שנתיים שלוש אני זוכר שניסינו להכניס דיסק, הדיסק נקלט, המוזיקה נשמעה אבל ברוב הזמן כאשר האוטו היה קופץ גם הדיסק, ואז הוא היה מוציא את הדיסק (CANNOT READ THE DISC)

אז ניסיתי להכניס דיסק היום והוא לא השמיע לי אותו, הוא רשם CANNOT READ THE DISC והוציא אותו.

אגב, ניסיתי להכניס דיסק רגיל לא MP3 כי הוא לא קורא אותו

טוב, השאלה כאן היא מה צריך לעשות כדי שהדיסק ייקרא (מה צריך להחליף בעצם) וכמה זה עולה

תודה מראש

פורסם

לדעתי שווה לקנות רדיו דיסק חדש ולא לתקן.

תלוי איזה רדיו דיסק יש לך (תביא לנו דגם+חברה).

אם אני לא טועה, ברדיו דיסק (כמו כל מכשיר אחר) יש לו עינית יכול להיות שהיא הלכה לעולמה ולא מצליחה לקרוא שום דבר.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כן הגעתי למסקנה שצריך להחליף רדיו דיסק.. אני די טירון בכל הענייני אודיו לרכב

ועוד שאלה - אחרי שהדיסק מוכנס הוא נכנס למן תיבה כזאת - ה"תיבה" מתחלפת עם הרדיו דיסק, או שצריך להחליף אותה בעצמה(אולי זה הגורם לקפיצות בדיסק)

אה, כן, כמה כל זה צריך לעלות לי +-, ואני עוד 3 חודשים בתאילנד, האם כדאי לי לחכות, לקנות בתאילנד ולהתקין פה, או לעשות פה כבר הכל?

תודה

פורסם

התיבה עצמה צריך להחליף.

מקדימה יש פאנל הוא לא קשור, בעזרתו אתה שולט על הכל.

מה שחשוב זה ה"תיבה" עצמה.

בקשר לתאילנד אני לא יודע, לדעתי הכי טוב לקנות שם. (שם בטח הכי זול).

תחכה לתגובות שניסו את זה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תודה רבה.. מחכה לתשובות מה"מקצוענים" :)

וכמה אמור לעלות כל זה זה גם חשוב כי אני די קצר בכסף, תודה :)

פורסם

טוב אז קצת עידכון (וגם הקפצה)

שמתי דיסק היום במערכת, הוא עבד, אבל הוא קופץ קצת כל 40 שניות, ואם נגיד סוגרים את הדלת, אז הוא נתקע, או שעולים על במפר.

פורסם

קיצור - הרדיו שלך בדרך לעולם שכולו טוב.

בתאילנד יש המון דברים, פשוט צריך לדעת לאן ללכת וממה להזהר. חיפוש בפורום יניב לך כתובת מדוייקת של גן עדן לאודיו בתאילנד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...