Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקצר פרק הזמן בין הארוע הקודם לנוכחי וכבר החבורה הישראלית על המטוס בדרך לטורקיה, כל זה היה נכון לאתמול בערב כאשר קיבלתי מגידי טלפון שהם בשדה התעופה בדרך לטורקיה.

המרוץ יערך על אותו המסלול שבו התחרו בפעם הקודמת וכמו שכבר הבנו מדובר במסלול מהיר מאד.

כלי הרכב, שעברו קרב או מלחמה במרוץ הקודם טופלו על ידי הטורקים במקום ואמורים להיות תקינים לקראת מקצי האימון והמרוץ עצמו.

נקווה לעוד עדכונים במהלך הסופ"ש .

l3586s118035228810.jpg

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

חבל שאי אפשר לעשות "טרנספורט" מהיר לשם :scatter:

נאלץ לעודד מכאן :beerchug: המון בהצלחה!!!

מחכים לשמוע כל פרט קטן...

פורסם

טוב , עדכון קצר שקיבלתי מגידי -

"שוב מקום שלישי במדידות הזמנים אבל הפעם היה לי המון מזל לא לסיים יותר גרוע.

ההקפות הראשונות במדידות הזמנים אני מבצע לאט כדי לחמם צמיגים ולהתרגל שוב למסלול. לאחר שהתחלתי ללחוץ הרגשתי שהבלמים שלי נחלשים ופנייה אח|"כ כאשר אני בפול גז לקראת " פניית המוות " אני איבדתי לגמרי את הבלמים למזלי לא עפתי מהמסלול והצלחתי לשמור על הרכב עד שהאטטי, ביצעתי שתי הקפות קרור כדי לקרר את הברקס אבל הם לא עזרו.

נכנסתי לפיטס לאחר 7 הקפות בלבד. הורדתי את הקסדה וישבתי לחכות שהמקצה ייגמר.

אחרי 5 דקות בפיטס אני לא יודע מה עבר במוחי אבל החלטתי בכל זאת לצאת ולנסות את הבלמים עוד פעם אחת המחשבה היתה שאולי יש בעייה נוספת חוץ מרפידות גמורים ואני ישתמש בכמה הקפות שנשארו כדי לאסוף עוד אינפורמציה.

למזלי בשתי הקפות זנשארו גם הצלחתי לקבוע את הזמן היחידי המהיר שלי באותו יום ששם אותי בפעם השלשית העונה מזנק במקום השלישי אחרי פתיח ואדם.

סדר הזינוק:

Fatih Ayhan 1:00:174

Adam Frank 1:00:487

Gidi Cronin 1:00:786

Ozan Argun 1:00:891

Ilya Oshrov 1:00:946

Billur Hasbay 1:01:295

SO once again i Start the race tomorow in Third

I will try to update as soon as possible

And ofcourse I would like to thank our Sponsors

Maslulim

Datasafe computers

Pitstop and OMP

Pro Motors

Gidi

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

להלן התוצאות של המרוץ היום, יש חדשות רעות (אף אחד לא ניפגע) וחדשות טובות:

הרעות הן ש:

אדם הגיע ראשון לקו הסיום אבל כנראה פסל בזינוק ולא שם לב לדגלי הסטופ אנד גו שהוציאו לו.

לכן הוא ניפסל ואיבד המון ניקוד באליפות. אנחנו על סף דמעות....

הטובות הן שגידי הגיע מקום ראשון לפני התורכי ואיילה התותח סיים שלישי (סוף סוף פודיום לאלוף TRI2006) !!!

בקיצור אנחנו שומרים על שתי מקומות בפודיום באופן קבוע וברכות לגידי שפיספס את הניצחון במרוץ הקודם והפעם שיחק אותה!!!

נ.ב עומר סיים על ארבעה גלגלים !!!!

פורסם

וואי, איזה בעסה. מה זה אומר פסל בזינוק ? יציאה של שניה מוקדם או משהו כזה ? אני מניח שזה לא ממש השפיע על המיקום שלו בסופו של דבר, לא ?

ממש חבל :-(.

ברכות לגידי ואיליה.

ניר

פורסם
אני מניח שזה לא ממש השפיע על המיקום שלו בסופו של דבר, לא ?

זה השפיע בענק כי הוא לא מקבל נקודות במרוץ הזה...

אין לי שום דבר רשמי ביד, אבל נראה שעכשיו fatih התורכי וגידי קרונין עם אותו מספר נקודות, כשהתורכי מוביל את הטבלה וגידי שני (התורכי סיים ראשון במרוץ הראשון ושני בשני, וגידי סיים שלישי בשניהם).

העיקר שלא משעמם... :wink:

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
זה השפיע בענק כי הוא לא מקבל נקודות במרוץ הזה...

גור, לא הבנת אותי, התכוונתי שהפסילה בזינוק בטח לא הייתה כזאת משמעותית שבזכותה הוא סיים ראשון ולכן חבל מאוד שעל משהו קטן כזה הוא איבד הכל.

פורסם

לא יפה לצחוק עלי. הבוקר כבר איבדתי כל סבלנות, כששוב יש לי אוטו לא תקין לפני מרוץ - אחרי ששלשום עליתי לרכב ללא הילוך רביעי, ואתמול הפסדתי את האימון כי עסקו בלהחליף לי תיבה, ואת מקצה המיקום ביליתי בלהבין איך עושים מרוץ בלי ברקסים, הבוקר הסתבר שמשאבת ברקס דפוקה גורמת לי לנסוע קבוע עם ברקס (יותר בטיחותי ככה). אז אחרי החלפה שלה, ושל ארבעת הברקסים, עליתי למרוץ גם לא סומך על האוטו, וגם במצב רוח מיואש. טיילתי כל הדרך..

אז סיימתי כמעט אחרון (מזל שאיזה טורקי הסתבסב והחליט להעיף את עצמו מהמרוץ), במהירות של אופניים ממוצעים. זו סיבה לצחוק?

רק תנו לי מרוץ אחד עם אוטו תקין מהתחלה עד הסוף... (זה כבר מתסכל! שלושה מרוצים, ושלוש פעמים בלי יכולת ממש לנסוע. לא הוגן).

פורסם

עומר,גידי,אדם וכו'...

ראשית מגיע ברכות חמות לגידי על המקום הראשון,לאחר שבמירוץ הקודם הגיע לו לנצח ו..... אנסו אותו לרדת למקום שלישי.

לפי תוצאות זמני הדירוג אפשר להבחין ביציבות של אדם וגידי אבל במירוץ עצמו הכל אפשרי והאירועים משפיעים מאוד על המיקומים

אני בטוח שגידי היה מעדיף לרשום את הנצחון הראשון במירוץ הקודם ,בו הצטיין, ושאדם ינצח הפעם ללא הפסילה המוזרה.

קשה לי להבין איך פוסלים בזינוק ולא מוואדים שהמתחרה אכן יודע שנפסל ושעליו להכנס לעונש ? יש פה תחושה שלמשהו התאים

שאדם יפסל !(אולי אני טועה!)

זה המירוץ השלישי שאני קורה על תקלות רבות ורציניות,כשמשלמים כסף רב, והתוצאות נקבעות ומושפעות מאוד על ידי מצב הטכני של הרכב ! המצב הזה מעורר תמיהה ושאלות רציניות - האים שווה להגיע לשם כדי שאולי נסיים את המירוץ ? מה הפיצוי למתחרה

במצב של עומר למשל ?מעניין איך ומתי אפשר לבדוק את מצב הטכני של הרכב, והאים ניתן לתקן בזמן סביר כדי להשתתף בכל האירוע מבלי לפספס אימון שהוא חובה בטיחותית ???

פה בארץ מקטרים על מצב הקארטים במירוץ 4 פעימות לאחר תשלום של 200 שח' !!!! המציאות אינה שונה גם במקומות בהם הספורט לא צעיר כל כך !

גידי , תמשיך בסבלנות ואל תחשוב שהכל נסגר במירוץ הבא, צריך לאפס את הראש מחדש לפני כל מירוץ וללמוד מהטעוויות , להיות מרוכז ומפוקס כשהמטרה לא לאבד את הראש ולהביא לידי ביטוי את הכשרון שלך בזמן ואינשאללה תקח אליפות- עכשיו אני יכול להמר כי זה לא בשמיים !!!!!

אדם- ליבי ליבי אתך, אני מתאר לעצמי מה הרגשתך ומה עובר עליך ! זה מצב אכזרי מאוד שצריך לעבור ולשכוח מהר כמה שאפשר, יש לך את הפוטנציאל להגיע רחוק ותתמקד בזה בלבד ותראה שזה יעבוד !

ולך עומר- לצערי אין לי מילים לנחם אותך, הכל הלך לך הפוך כאילו שמשהו מלמעלה החליט שהשנה חבל לך על הזמן וזהו !!!

אבל מי שהספיק להכיר אותך יודע ששום דבר לא ישבור אותך ואני משוכנע שעוד תוכיח לנו מה אתה שווה !!!

נמשיך לעקוב ולהחזיק אצבעות !

בהצלחה

מישל

פורסם

טוב. קיבלתי עוד קצת מידע ועדכנתי באתר מסלולים - http://www.maslulim.co.il/index.php?i=782

עם החבר'ה עוד לא דיברתי, אבל נראה שעבר עליהם סופ"ש מסעיר ומתיש רגשית...

חשוב לי גם להזכיר כאן דבר שקצת נשכח והוא שעומר לא רק מתחרה באליפות, אלא גם נותן את חסות DataSafe לקבוצה. כל הכבוד לתרומה לספורט המוטורי הישראלי!

tsc%20-3%20race%20020.jpg

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תוכן חדש...