Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"א מה יותר מזיק לאוטו גז בניוטרל ואז D

או גז עם ברקס ואז לשחרר את הברקס?

אני מניח שניוטרל-דרייב יסב את הנזק החמור מבין שניהם,

זאת הדרך הבטוחה להרוג את הגיר.

לדעתי, הרע במיעוטו יהיה ל"פתוח" עם אמברקס.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

הכל זה רע במיעוטו

הרע באמת זה כשהוא יצטרך להסביר לאבא שלו איך הלך גיר/ לאוטו יש סימן של עץ /כל שטות אחרת שאבא יכול לשלם עליה

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

עוד הצעה קטנה ששמתי לב שאיש מהמגיבים לא דיבר עליה:

אם הרכב עדיין עם הג'אנטים המקוריים (ככל שזכור לי, באקסנט זה ג'אנט פלדה), שווה לך לשקול להחליף לחישוקי סגסוגת.

זה יקטין את המשקל הבלתי מוקפץ וברוב המקרים גם יסייע לקירור יעיל יותר של הבלמים.

בכלל, תוציא מהרכב כל מה שאינו בשימוש. יש לאנשים מסויימים נטיה להפוך את תא המטען לבוידעם ולאחסן שם ערכת קפה ושק שינה למילואים שעושים פעם בשנה ועוד שמשיה בגלל שבשבת הם הולכים לים.

תוציא את כל מה שלא חייב להיות בתא מטען ותהנה מהקטנת המשקל של הרכב ומעליה בביצועים. והקטע הכי טוב: זה לגמרי בחינם!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטער אבל אני לא מסכים עם רובכם.

1. אגזוז לא מזיז לאוטו בכלל, פסיכולוגית אולי.

2. צ'יפ, גם אם הוא מוסיף 3-4 כ"ס (לא מורגשים), מוסיף אותם איפשהו באזור 6000 סל"ד, ז"א מאוד לא רלוונטי לנסיעה יומיומית.

3. שיפור בולמים/צמיגים יכול להפוך את האוטו למהיר יותר, כמה שזה נשמע מוזר.

צמיג אוחז ובולם שעוקב ביעילות אחרי שינויים בכביש, יגרמו לנהג להיות יותר מהיר מ-5 כ"ס תיאורטיים ב-6000 סל"ד.

4. נכון שלא ממליצים בד"כ להחליף רכב (במיוחד אם הרכב של אבא'לה), אבל תהיו רציניים, לפעמים התשובה הנכונה היא להחליף רכב.

במקרה הזה, אני אפילו לא בטוח שישימו לרכב הזה צמיגים נורמליים (כי שיואווו זה נורא יקר, נשים במקום צמיגי GT ספורט).

5. גלגל ברזל בדר"כ קל יותר ממגנזיום (די עם הדקויות).

בשביל לקנות מגנזיום קל, צריך לקנות מחברה טובה מאוד, כמו OZ סופרלגרה. שעולה פי 2 מג'אנט אחר.

לא משהו שבן אדם מהישוב יעשה.

6. וזאת החתימה החדשה שלי.

שיפורים עולים כסף, הרבה. רוצה לשפר? תשים כמה אלפים טובים.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
אוקיי 2,500 שקל.

ד"א הצמיגים שלי הם Hankook Centum K702 והם בני 4 שנים ו52 KM

השאלה אם צמיגים באמת ישנו את ההאצה? ברור שאת האחיזה בפניות אבל לא בהאצה?

גם לי יש אקסנט 99, והחלפתי את כל הצמיגים (גם לי היה Hankook שזה מה שבא עם היונדאי) לצמיגי Brigestone Turanza ועשיתי כיווני פרונט, האוטו נוסע הרבה יותר טוב וגם בלי להתאמץ אני לוקח אנשים ברמזורים (לא שאני עושה רייסים חס וחלילה, הם פשוט אדישים כשנהייה ירוק...)

וגם לי יש 1500 סמ"ק ביונדאי, זה לא שהחלפתי למנוע של פורשה...

יונדאי אקסנט 1999

• תוכן חדש...