Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר להוסיף מד מהירות אלקטרוני ( כמו בהונדה סיוויק החדשה או דייטסו סיריון ) ברכב ישן שיש לו מד עם מחוג רגיל .

איפה עושים זאת ?

תודה :roll:

פורסם

דבר ראשון, זה עניין טוב ומעניין, אבל נאי כבר אומר שאתה מכניס את עצמך לסיבוך גדול, אני בטוח שאיך מתכוון לעשות את השינוי בעצמך מכיוון שזה מסובך מדי ותכף אני אסביר למה:

בגיר ישנו unit אשר מתחבר עם כבל למנוע קטן בלוח השעונים , פה אני מדבר על רכבים יחסית חדשים עם המערכת הזאת.

עכשיו ברכבים עוד יותר ישנים, ישנו כבל הנקרא "טרוס" משהו בסגנון שמנקים ביוב איתו מכיר? מתכתי כזה, אשר מועבר מהתיבת הילוכים אל לוח השעונים ובעצם בתהליך קטן אתה מקבל מהירות (אני חוסך לספר איך כי זה לא רלוונטי)

עכישו, על מנת שתוכל לעשות את המעבר למשהו דיגיטלי, עלייך קודם כל להחליף לוח שעונים ללוח חדש שזהו עסק יקר כבר.

דבר שני עלייך להחליף את ה unit בתיבה ולשים אחד חדש שיעבור עם כבל ללוח החדש ובעצם תקבל את המהירות (גם כן אני חוסך תהליך)

אז לפי זה זהו החלפת לוח שעונים, החלפת יחדה בתיבה, כאב ראש, ואם אתה עושה את זה במוסך אז זה כבר משהו אחר, לבד אין מצב שאתה עושה אלה אם כן יש לך את הידע הטכני, כלים ורכיבים לזה.

לא שווה ויקר ועלול לגרום לנזק אם לא עושים נכון.

בדייהטסו סיריון 1.3 אתה מתכוון? עם העיגול המסכן הזה בצד ימין? שם הרי מד מהירות ומד סלד הם עם חיצים הלא כך?

עוד דבר ששכחתי זה שאתה לא תעבור טסט אלה אם כן תאשר את כל העסק הזה.

• תוכן חדש...