Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המונדאו עם המערכת מובנת ונאמר לי כאן על ידי אנשים שונים שאני צריך מתאים

עכשיו חפשתי את המתאם

האם זה המתאם שאני צריך

תודה מראש

צורף (כנראה בטעות) הקישור הזה שאינו מתייחס לרכיבי מערכת אודיו [שורה זו נערכה על ידי הפורום].

פורסם

עברתי על הלינק שציינת,

או שהתבלבת בפורום, או שהתבלבלת בלינק. מה שציינת זה משהו שמתחבר למחשב ניהול הרכב ומוסיף ביצועים וזה לא קשור לפורום אודיו, למיטב הבנתי.

בנוסף, הכותרת שלך לא עניינית. מה דעתך על משהו בסגנון של: "שאלה בקשר למתאם למערכת מובנית בפורד מונדאו"

יואב

יואב :arrow:

פורסם

מצטרף להערה של "ברמונדו"

הכותרת שונתה בהתאם במקום זו שרשמת:

"שאלה בקשר לחלק שאני צריך במערכת שלי" .

********אנא הקפד להבא לעניין כותרת.********

איך לרשום כותרת כאן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה שערכתם את הכותרת אפשר למחוק\לנעול את ההודעה

חשבתי שזה החלק של המערכת שאני מחפש

פורסם

לא למחיקה ולא לנעילה. זה מה שחיפשת: כך נראה מנחת RCA (הראשון ארוז בקופסא , לא ככ ברור והשני אחריו ברור יותר)

get_image.aspx?domain=audiosavings.com&item_guid=447a07b8-8389-455f-b3e2-0288f9cc6a0f&size=1

ועוד אחד:

3a_2.JPG

מצד אחד מחברים את החוטים ליציאות הרדיו, כלומר לחוטים שאמורים להיות מחוברים לרמקולים, אינם מתחברים לרמקולים ומתחברים למתאם הזה, וממנו יוצאים שקעים לחיוט RCA . הפטנט הזה פחות טוב מיציאות RCA מקוריות במכשירים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...