Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה גניבה שקרה היום(19/06/07)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל זה שמים זמזמם פתיחה של מכסה המנוע [כמה זה כבר עולה 100-200 שקל?], ברגע שנפתח מכסה המנוע והרכב נעול על אזעקה הוא מתחיל לצפצף בקול גבוהה מאוד ומעצבן.

אני הלכתי יותר בכיוון של חיבור הנ"ל לצופר של הרכב....

הרבה יותר אפקטיבי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני חיפאי,

אתמול מתחת לחלון שלי 3 מכוניות פרוצות הזכוכיות עדיין על הכביש :\

שמע רוב הגניבות פה באיזור (ואני קרוב לאיפה שתיארת) שולטים ערבים אני לא יזכיר שמות אבל אם אתה חיפאי 99 אחוז שאתה יודע על מי אני מדבר!

הם לא גונבים מערכות וכו' אלא חלקי חילוף לרכב שזה המון המון כסף לכיס! חבר שלי גם נפל קורבן אצלהם

פורסם
גם אני חיפאי,

שמע רוב הגניבות פה באיזור (ואני קרוב לאיפה שתיארת) שולטים ערבים אני לא יזכיר שמות אבל אם אתה חיפאי 99 אחוז שאתה יודע על מי אני מדבר!

וכשהם יתפסו הם בטח יטענו לגזענות :roll: ככה זה כשאנחנו חיים במדינת חלם.

אגב אם אתה יודע שמות לך עם זה למשטרה, היום זה ההוא מחר זה יכול להיות הרכב שלך...

בכל אופן לענין הגניבות כבר הוזכר פה, לשים אזעקה שתופעל ברגע שהמכסה מנוע נפתח

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

מקרה שקרה לחבר.

אבא של חבר שלי קנה ג'יפ יד שניה, באמצע הלילה הוא רואה אנשים ליד האוטו, מסתכלים עליו בצורה חשודה.

אז חבר שלי ואבא שלו ירדו למטה, עשו סיבוב, ונשארו ליד האוטו. כעבור כמה דקות באים אותם אנשים מצוידים בכלים, חבר שלי ואבא שלו צעקו עליהם העירו את כל השכונה,כעבור כמה דקות ניידת סמויה עצרה אותם.

מסקנה-אם אתה רוצה לישון בלילה תשים אמסטף עם בלון חמצן ואוכל בבגאז'.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

זה מה שקורה במכוניות במשאיות זה הרבה יותר גרוע

במשאיות שמים זמזזמים אל מכסי דלק ומצמידים את מיכסה המנוע לקירות ככל האפשר

מרוקנים אוויר ממיחלי האוויר כדי שיקח יותר זמן עד שימלאו את האוויר במערכת והברכסים השתחררו

אז מה שקורה במכוניות זה ממש כלום לאומת משאיות

וזה הכול המישטרה אשמה כי עם הם היו רוצים הם כבר מיזמן היו מפסיקים את זה הם היו הולכים

למקומות שקונים את זה והומרים להם עם אתם לא מראים לי קבלה שקניתם את זה מיספק מורשה

אנחנו נותנים לכם קנס של 5000 שקל ותאמינו לי שממש לא שווה להם לקבל כזה קנס הם יעדיפו

ליקנות מיספק מורש.

פורסם
וכשהם יתפסו הם בטח יטענו לגזענות :roll: ככה זה כשאנחנו חיים במדינת חלם.

אגב אם אתה יודע שמות לך עם זה למשטרה, היום זה ההוא מחר זה יכול להיות הרכב שלך...

בכל אופן לענין הגניבות כבר הוזכר פה, לשים אזעקה שתופעל ברגע שהמכסה מנוע נפתח

ללכת למשטרה?

יום אחרי זה אני יקבל כדור בראש, לא חבל?

דרך אגב לא יעזור לך אזעקה פחות מחצי דקה והם מתחפפים מהאיזור של הגניבה אחרי שדפקו לך את המכסה מנוע והשאירו לך את האוטו על בלוקים

כן כן חצי דקה אני הייתי בהלם, הם מכינים את הציוד כבר באוטו ואתה המכסה מנוע שולפים על ידי מבער אנערף איך הם עושים את זה :\

ככה הם לקחו לדוד שלי את הג'אנטים כמו של האימפרזה טורבו הזהב פשוט על סובארו פורסטר נראה לי הם 18'

פורסם
מקרה שקרה לחבר.

אבא של חבר שלי קנה ג'יפ יד שניה, באמצע הלילה הוא רואה אנשים ליד האוטו, מסתכלים עליו בצורה חשודה.

אז חבר שלי ואבא שלו ירדו למטה, עשו סיבוב, ונשארו ליד האוטו. כעבור כמה דקות באים אותם אנשים מצוידים בכלים, חבר שלי ואבא שלו צעקו עליהם העירו את כל השכונה,כעבור כמה דקות ניידת סמויה עצרה אותם.

מסקנה-אם אתה רוצה לישון בלילה תשים אמסטף עם בלון חמצן ואוכל בבגאז'.

תשים אמסטף בלי אוכל בבגאז', הוא יהיה הרבה יותר יעיל

פורסם

אני פירסמתי את התמונות של האודי שפירקו שם הרבה מאוד חלקים. בכל אופן אני לא מאמין לזה שלפרק ככה חצי אוטו לוקח חצי דקה ועד שאני לא רואה אני לא מאמין. אני בטוח שלוקח להם גם קצת זמן לפרק את מה שהם צריכים ואזעקה טובה תרתיע אותם. יש אזעקות שאתה רק מביא מכה קלה ביותר על האוטו והיא מתחילה לפעול אז עם האוטו חונה מתחת לחלון עם האזעקה פועלת אין סיבה שלא תשמעו. כמובן לגלגלים שמים ברגי אבטחה שגם אותם אפשר לפרק אבל שוב לוקח זמן! מנעול הגה, מנעול הגה דוושת ברקס...ואתם מסודרים. אני בטוח שאם כל אחד היה נועל ככה את האוטו שלו היו נתפסים יותר גנבים. מי שלא שם אזעקת ביפר והאוטו עומד באמצע הרחוב לא מכוסה ולא מוגן אז מובן שהגנב יבוא אליך ולא לרכב שמכוסה ויש בו את כל מה שאמרתי. אל תקלו על החלאות האלה....

פורסם
... שגם אותם אפשר לפרק אבל שוב לוקח זמן! מנעול הגה, מנעול הגה...

אחד הדברים הכי פחות יעילים וקישוטיים שבן אדם יכול לשים על האוטו שלו ולחשוב שזה באמת יעזור :)

אני לא מקצוען , לא מנוסה ובלי ניסיון קודם ואני מוריד אותו בערך בחצי דקה . ועדיין מסוגל לסוע עם האוטו לכל מקום ...

תחשוב על זה , ההגה זה אחד החלקים היותר רכים ברכב , הוא אמור לספוג פגיעות ראש ולא להרוג אותך ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

תשמע...אני מזמין את הגנב הכי מקצועי לבוא ולנסות לגנוב לי את הרכב כשהוא מכוסה, נעול במנעול הגה ומנעול הגה-דוושות ברקס, האזעקת ביפר פועלת ועוד משהו שאני לא אפרט. ברגע שהוא פורץ לי לאוטו הביפר יעיר אותי ופחות מדקה אני בחוץ עם לום ברזל! כנל לגבי לנסות להוריד את הג'אנטים שנעולים בכמה ברגי אבטחה כל אחד. ברגע שהוא ישבור נועל אחד וירעיד טיפונת את האוטו שוב הביפר יפעל ושוב אני למטה תוך דקה.

לא משנה כמה מנוסה הגנב הוא לא קוסם וגם לו לוקח כמה דקות עם כל ההגנות שאמרתי פה. נכון שאם ירצו לגנוב אז יגנבו ( יכולים לחכות לי למטה עם אקדח, לירות בי ולקחת את האוטו למשל) אבל לפחות אני אדע שעשיתי כל מה שאפשר כדי למנוע....

חוץ מזה יש בשוק עוד דברים שמעקבים אותם. רוב מקרי הגניבה גם קורים שהאוטו לא בטווח ראיה....האודי שפירקו לה את הצורה למשל חונה בחניה מתחת לבניין כשהבעלים בכלל לא רואה את המתרחש ליד האוטו.

פורסם
האוטו המדובר זה לא אוטו שקשה למצוא בפירוקיות או איזה אוטו יוקרה סך הכל מיצובישי סופר לאנסר 96

והאזור זה לא איזו שכונת פשע דווקא מקום נחמד בחיפה, ליד הכרמל למי שמכיר את חיפה...

לאחר הריסת הסופר לנסר שלי, האוטו עמד כשבועיים בחנייה של הבניין, מנוע וגיר שלמים, המחסה מנוע אי אפשר הייה לנעול אותו, מה לא גנבו לי...

לא שכל כך הייה אכפת לי אבל עדיין, עיצבן.

פורסם
ומה קורה מאותו רגע ?

אתה עובר דירה לאיכילוב ? או לאבו כביר ?

אלא אם כן הפורץ ירצה גם להמתין איתי לבואה של המשטרה,אני מניח שאני אהיה בדרך להגשת תלונה על פריצה\נסיון פריצה, והוא יהיה איפשהו עם יד שבורה.

תפסיקו כל פעם עם התגובות האלה של "כן? ומה אז ? אתה תלך למעצר", צאו מהסרטים שלכם, גם המשטרה מאוד אוהבת את הפורצים האלה (יודע את זה ישירות מכמה חברים שהיו\עדיין בבילוש) והם "עלימים עין" במקרים האלה אם הסתבר שבעל הרכב שחרר איזו פצצה לפורץ,אז תפסיקו להיות יפי נפש.

אני אישית עצרתי באיומי נשק באמצע הרחוב אדם שחשדתי שהוא פורץ,המתנתי איתו באמצע הרחוב כש- M16 טעון ודרוך מכוון לו לפנים,המתנו עד שהגיעה ניידת משטרה, אתה יודע מה קרה ?

אני עליתי הביתה ושתיתי כוס קולה, והוא קיבל כמה סטירות מהשוטרים והתעופף למעצר.

ואגב,לשאלתך, כן, במידה והייתי תופס מישהו על חם פורץ לי לרכב (קרה לי), הייתי מוכן לבלות לילה במעצר תמורת זה שעשיתי לו משהו שיגרום לו לזכור את הפריצה הזאת עד מאה ועשרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...