Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה הבדל בין ה CVR 05 לבין ה 07 ..

כמו שהבנתי מהאינטרנט יש הבדל ,אבל רציתי חוות דעת של מנוסים מה הבדל במה הוא מתבטא ומה עדיף לקנות!

והאם ניתן להשיג בארץ עם שניי סלילים של 2 אום.

הינה תמונה להמחשה: זה ה:07

5317.gif

וזה ה 05 :

2446.jpg

ושוב תודה רבה.

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

אין הבדל - שניהם גרועים למוסיקה.

יש הבדל - אחד חדש השני ישן.

אין הבדל - שניהם טובים לעשות "בום בום".

יש הבדל - לאחד נוכחות טובה יותר במגוון תיבות ( ה 07 ) ולשני אותו סאונד לא משנה איזו

תיבה תתכנן לו ותתקע אותו ( ה 05 )

מקווה שעזר לקבל החלטה.

אם לא, תפנה לאותו מקור באינטרנט שקבע שיש הבדל (אחר ממה שציינתי) ותבדוק לעומק.

פורסם

היה לי את ה05 אחרי שנים עם פיונייר 305C "האגדי" :), לעומת הפיונייר חשבתי שאין סאב מדוייק ממנו (CVR), אבל מהר מאוד היתברר לי שזה סאב ממש לא מדוייק, עם גוון צליל ספיציפי רק לקיקר, ואם יש לך סט קדמי ברמה של הייבריד ומעלה - אז הסאב רק גורע וגורם לאדרלמוסיה שלמה, כי הוא ממש אבל ממש לא מדוייק (ישב אצלי באטומה 28 ליטר).

בברכה.

פורסם

לי היה את הדגם של שנת 2005, ואצלי הוא כבר סבל מפיצולי אישיות מרובים - היות והחלפתי לו כ"כ הרבה תיבות עד שהבנתי שהבעיה היא אצלי...פשוט לקח לי יותר מדי זמן להבין שזה אחד הסאבים הכי גרועים שכסף יכול לקנות!

מנסיוני - לא להתקרב!!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בוא לא נגזים, זה לא אחד הסאבים הכי גרועים שהכסף יכול לקנות. אחרי הכל, זה עדיין קיקר, ולא איזה פייל. אבל זה סאב שנוצר למטרות מסויימות, והדיוק פשוט לא נמצא ביניהן. מומלץ? תלוי מה אתה מחפש. יש אנשים שמרוצים ממנו.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תוכן חדש...