Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נוהג ב סיוויק 97 ויש לי מערכת די בסיסית ברכב HU של KENWOOD kdc - 534u

אם רמקולים 6*9 מאחור ALPINE SPS-690a

ללא מגבר.

אספתי כסף לקנייה של רמקולים קדמים, כמובן ללא מגבר ואני מחפש עצה מה לרכוש הרמקולים אחורים שלי מספקים 50W RMS והמערכת לפי הספר 28*4 RMS. אני די מתלבט האם לקנות את הרמקולים מאותה סידרה ה 6.5 sps-17c2

http://www.alpine-europe.com/typo3/index.php?id=sps-17c2&L=16

או שיש למישהוא עצה טובה יותר חוץ מלאסוף כסף ולקנות קומפוננט ומגבר כי לצערי זאת לא אפשרות .

ודרך אגב אני מודע לעניין שקניתי הפוך היתי צריך להשקיע ב רמקולי קדמיים לפני האחורים, הקטע הוא שהיו לי שם רמקולים שדי סיפקו אותי בתקופה אבל עכשיו הם פשוט לא סוחבים ויושבים בצילם של האחורים... כשפתחתי את התושבות שלהם גיליתי שאלה הם PIONEER 15W אז הגיע הזמן להחליף לא?

פורסם
איזה תקציב כבר יכול להיות לרמקולים קוקסיאלים ללא מגבר.... חח אני מתאר לעצמי עד 400 ש"ח

את האמת, חשבתי להציע לו את סט הקומפוננט של JBL ללא צורך במגבר חיצוני.

יש אותו בטומקאר, והוא בהחלט סט שמתאים לאנשים שלא משקיעים הרבה.

אבל המחיר שלו גבוה לכן חשבתי לברר את התקציב.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אתה כניראה ממש לא בתחום כי אלפיין זאת חברת היי הנד.

ברור שלכל חברה יש דגמים יותר טובים ופחות אבל בסה"כ הכללי חברה בת ****.

מה שכן כמו שכולם אומרים תשמע לפני שתקנה !

אין חתימה!!

פורסם

ועוד שאלה אולי טיפשית אבל היתי רוצה לדעת את התשובה...

אם אני יתקין רמקול אם הספק 50W RMS האם הוא ישמע יותר טוב או יותר חזק מרמקול 35W RMS ... כמובן על ה HU שלי שמספק לפי הספר 28W RMS * 4

הכוונה היא, האם כדאי להשקיע ברמקו 50W אפילו אם אין בכוונתי להתקין מגבר?

פורסם
אתה כניראה ממש לא בתחום כי אלפיין זאת חברת היי הנד.

ברור שלכל חברה יש דגמים יותר טובים ופחות אבל בסה"כ הכללי חברה בת ****.

מה שכן כמו שכולם אומרים תשמע לפני שתקנה !

יניב - כדי שתדע מה אתה כותב , אלפין היא חברה מצוינת מהשורה הראשונה , אך למעט סדרת סטאטוס F1 - שום סדרה לא מתקשרת להיי אנד .

ומזה "חברה בת ****" אנחנו לא בשוק , אתה יכול לתאר אותה ברמה טיפה יותר נקיה .

פורסם
ועוד שאלה אולי טיפשית אבל היתי רוצה לדעת את התשובה...

אם אני יתקין רמקול אם הספק 50W RMS האם הוא ישמע יותר טוב או יותר חזק מרמקול 35W RMS ... כמובן על ה HU שלי שמספק לפי הספר 28W RMS * 4

הכוונה היא, האם כדאי להשקיע ברמקו 50W אפילו אם אין בכוונתי להתקין מגבר?

תלוי מה הרמקולם זה שונה בכל חברה .

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

• תוכן חדש...