Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה במאזדה לאנטיס 97 1.8 אוטו'

שנוסעים ברכב הכל בסדר אבל ברגע שהו מגיע לטמפ' עבודה יש קפיצות בסל"ד ושפתחתי את מיכסה המנוע שמתי לב שזה קורה בדיוק מתי ששומעים איזה רעש מהמפלג הרעש הוא בדיוק כמו ניצוץ שבורח בתוך המיכסה מפלג ובדיוק שיש את הרעש בתוק המפלג(שומעים תיקתוק) ואז באותו הרגע יש קפיצה בסל"ד זאת אומרת שזה בא במקביל יש תיקתוק קטן במיכסה מפלג במקביל בא הקפיצה בסל"ד...

עכשיו אני רוצה לדעת למה שומעים את התיקתוקים האלה רק שהמנוע בטמפ' עבודה? למה זה לא קורה שהמנוע קר?

אני לא בטוח שזה בדיוק מהמיכסה מפלג אני פשוט שומע את זה משם...

(הוחלף חוטי הצתה- לאעזר הוחלף פלאגים מקוריים לא עזר - בוצע ניקוי מצערת - לא עזר - במוסך ניקו את המפלג במקביל שהחליפו את הפלאגים הבעיה הסתדרה למשך כמה ימים לאחר הפלאגים והניקוי מפלג ואז חזרה כעבור שבוע שוב...)

פתחתי את המכסה מפלג לא ראיתי שיש סדקים שם אבל ראיתי שהרוטור יש עליו מין ברזל כזה שאמור להיות בצבע נחושת אצלי הוא בצבע של חלודה כאילו שהחליד קצת.....

מה יכול להביא את הקפיצות האלה והתיקתוקים במפלג?

תדה רבה

יקיר

פורסם

שלום לך.

בדגם הזה של המזדות המפלג מחובר ישירות על הראש ומופעל מציר גל הזיזים - עם הזמן החום הרב שסופג המפלג דרך ציר המפלג גורם לסדקים בסליל ההצתה (בתחתיתו) ובהמשך לרוטור.

הצעתי לך מהקל אל הכבד - החלף רוטור דבר ראשון ,אך אם הסליל כבר פרוץ (פורץ בעיקר בעומס)אין מנוס והחליפו גם - 10 דקות עבודה.

בברכה ובהצלחה.

חיים.

פורסם

קניתי רוטור חלופי עלה לי 45 ש"ח ואניח רוצה להחליף אבל אני חושש קצת מזה שהצבע של הברזל שיש על הרוטור מין ברזל כזה שאמור להיות בצבע נחושת אצלי הוא בצבע כסף ולא נחושת... האם קיים הבדל בין נחושת לכסף?

האם קיים סיכון בלשים רוטור חלופי?

רוטור מקורי עולה 200ש"ח (שאלתי בחברה) וחלופי עלה לי 45 ש"ח ואני לא בטוח שהרוטור זאת הסיבה אז קניתי חלופי..

אין סיכון בלשים רוטור חלופי? לגבי זה שמקורי יש נחושת ברוטור ובחלופי זה מין מתכת בצבע כסף יש הבדל?

פורסם

ערב טוב.

זה לא שאלה של מחיר אלה של ביצועים.

סליל מקורי עולה כמה מאות שקלים אך זה שווה את המחיר.

נכון קימים גם במסחר סלילים תחליפים שאיכותם מפוקפקת ואתה תהיה "הקורבן" בסופו של דבר.

זו המלצתי בכל מקרה.

בברכה ובהצלחה.

• תוכן חדש...