Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי פולו 01'. יש איזה בעיה מוזרה עם האיתות השמאלי, אני לא יודע אם זה קשור לאזעקה או למנגנון איתות של האוטו. האיתות לפעמים נדלק קבוע, אם ההנעה של האוטו או אחרי נעילת האזעקה (אחרי האזעקה עוד איכשהו הגיוני - אחרי הנעה -לא מובן) . כשזה קורה אחרי ההנעה אין אפשרות לכבות, או לאותת רגיל- זה דולק קבוע וכשזה קורה לאחר נעילת האזעקה כדי לכבות אני מניע עושה סיבוב קטן ונועל שוב ורק ככה זה מסתדר- נשמע מוזר אבל אני רציני... זה מעצבן וגם אני מרגיש די מטופש..

מישהו יכול לתת כיוון? אולי הריילאי הלך או שזה יותר לכיוון האזעקה? בכל אופן כל כיוון יעזור.

תודה מראש.

פורסם

דבר ראשון תחליט איזה איתות בכותרת רשמת "שמאל" ובהודעה "ימין"

(אני יודע שזה לא משנה אבל בכל זאת)

מצטער על הבלבול שכל אז סליחה

מתן

פורסם

יותר מסביר שהבעיה נובעת מתקלה במערכת האזעקה.

איזו מערכת אזעקה קיימת באוטו?

שים לב: ניתוק החוט ביציאת האזעקה שמפעיל את אותו הצד של הווינקר (במקרה וזו אכן הבעיה) לא פותרת את הבעיה כראוי, זאת לאור שעל אף שהאור יכבה עת ניתוק החוט, הממסר ימשיך להיות תפוס, ובעל צריכת זרם עצמית, מה שירוקן את המצבר.

במידה ואכן הבעיה במח האזעקה יש להחליף את הממסר האחראי או להחליף אזעקה.

אם מדובר בממסר חיצוני (בחלק מאזעקות קליפורד למשל ואחרים) ,הפתרון קל יותר וגם זול.

כאמור, ראשית לאתר שאכן הבעיה בממסר של האזעקה שמותקן מחוץ או בתוך מח האזעקה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...