Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוטק אוביישן + MT22 חצי שנה בשימוש - לא מורכבים על האוטו 700 ש"ח סופי

קבל לאנזר 1.6 פאראד עם תצוגה דיגיטלית - גם כבר לא מורכב על האוטו 200 ש"ח סופי לא לשכוח 1.6 פאראד

מונו הייפוניקס ברוטוס 1205BD :

נתונים:

450RMS ב-4 אוהם

900RMS ב-2 אוהם

1200RMS ב-1 אוהם

מונו מאוד חזק, מסוגל להרים כל סאב בקלות או זוג סאבים. עבר חיים קלים הגביר רק קסנון כל חייו, על חצי גיין ב-2 אוהם בלבד. כולל שלט באס וקופסא מקורית של המגבר.

1700 ש"ח גמיש.

אני מבת ים, המחירים סופיים על מה שרשום סופי, ולא זז מפה. המחירים נמוכים גם ככה ואין על מה להתווכח.

בה"פ - גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קבל לא אקטואלי כרגע.

הדוטק אוביישן + MT22 נשאר 700. פורק מהאוטו.

המונו לשבוע בלבד! 1300 ש"ח!!! אח שלו החלש יותר (1000BX) חדש בחנות עולה 3 אלף! 1300 למונו סוס שכזה פשוט לחטוף. שבוע בלבד! עד יום שבת הבא (יש אפשרות לקנות גם במפגש\טיול פורום שבוע הבא). אחרי זה המחיר חוזר.

הדגם הוא BX1205 (המונו קלאס D).

בה"פ. מי שלא יכול אז בפלא 0526550574.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עוד שבת, עוד שבת יפה של קיץ....

אז מה היה? הינה:

הקבל נמכר.

מה יהיה? הינה:

הדוטק אוביישן גודל 6.5. 700 בלבד! אני לא מבין :shock:

הייפוניקס חוזר להיות 1700 - גמיש טיפה. שימו לב למחיר של הדגם BX1000 בחנויות:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130371

שלי הוא הדגם החזק יותר. תחשבו לבד כמה אתם חוסכים פה.

בה"פ.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דוטק נמכר.

נשאר מונו של הייפוניקס - 1600 בלבד! מונו רוצח!

בה"פ או בפלא שיש למעלה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...