Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה מגבר איכותי של jbl אתם יכולים להמליץ לי עד 2000 ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

המערכת שקניתי לפני כמה ימים היא :

רדיו דיסק - pioneer 2950mp 50X4W

רמקולים קדמיים - KENWOOD KFC-1750S 170W

רמקולים אחוריים - MAC AUDIO mxx 69.3 300 watts max

שומעים ממש יפה ואיכותי אבל עדין הרמקולים מגמגמים מעל הגברה מסוימת...

רציתי לדעת אם אתם מכירים מגבר של jbl או חברה אחרת ושיהיה ממש איכותי כי סאב אין לי ברכב וחשוב לי לשמוע באס מהרמקולים האחוריים באיכות של באסים רצינית...

הרכב הוא סוזוקי בלנו והמגבר עד 2000 ש"ח אני חושב שזה יספיק...

מחכה להצעות שלכם אתם המומחים פה...

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה מה רע במגבר ה75.4.

יש משהו יותר טוב של jbl עכשיו ביד 2?

אני חושב שהוא יספיק לו , וגם בכל זאת חדש =) עדיף .

:wink:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חדש ב-1500 שקל!? :shock: ממש לא. ב-1500 ובכלל ב-2000 הוא יכול להביא משהו הרבה יותר טוב ביד שניה כאן בפורום.

אם כבר, אז את ה-JBL ב-800 שקל יד שניה. אם כבר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכיבים שיש לך גם מגבר של אלף שקל זה יותר מדי לדעתי.

ולמה דווקא גיביאל?

במקומך הייתי מוכר את הקדמיים מוסיף לאלפיים ושם מקדימה קומפוננט נורמאלי ומגבר בטווח 1000-1200 שקל

בסכום הזה אפשר להביא מגבר איכותי ואפילו חדש וגם האיכות תשתפר בהרבה בזכות הקומפוננט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכיבים שיש לך גם מגבר של אלף שקל זה יותר מדי לדעתי.

ולמה דווקא גיביאל?

במקומך הייתי מוכר את הקדמיים מוסיף לאלפיים ושם מקדימה קומפוננט נורמאלי ומגבר בטווח 1000-1200 שקל

בסכום הזה אפשר להביא מגבר איכותי ואפילו חדש וגם האיכות תשתפר בהרבה בזכות הקומפוננט.

לא מקבל את הדעה שלך,זה שהרכיבים לדעתך טובים או לא טובים לא זה לא קשור לעובדה שהוא רוצה מגבר איכותי בגבול של 2000 שקל,בשלב מסויים אני מניח שהוא יירצה להשתדרג וקניית מגבר איכותי מההתחלה תחסוך לו בהמשך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן רעיון טוב להחליף את הקדמיים ולשים קומפוננט אבל אין לי כוח לכל הכאבי ראש האלה עד שמצאתי רמקולים איכותיים

אני אשאיר אותם ואמצא מגבר שירים לי אותם לשמיים כמו שצריך כי הם ממש חזקים גם עם המגבר של המערכת הפנימי אבל אני שום דבר לא מספיק לי בכל מה שקשור לעוצמה ואיכות...

חח ואם יש למישהו הצעה למגבר מחברה אחת לא חייב jbl מצטער אם חשבתם שאני נעול על jbl אני מחפש איכות החברה לא תופסת אצלי הרבה מקום אבל רק שלא יהיה סיני!

תודה רבה

ושבוע טוב

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן רעיון טוב להחליף את הקדמיים ולשים קומפוננט אבל אין לי כוח לכל הכאבי ראש האלה עד שמצאתי רמקולים איכותיים

אני אשאיר אותם ואמצא מגבר שירים לי אותם לשמיים כמו שצריך כי הם ממש חזקים גם עם המגבר של המערכת הפנימי אבל אני שום דבר לא מספיק לי בכל מה שקשור לעוצמה ואיכות...

חח ואם יש למישהו הצעה למגבר מחברה אחת לא חייב jbl מצטער אם חשבתם שאני נעול על jbl אני מחפש איכות החברה לא תופסת אצלי הרבה מקום אבל רק שלא יהיה סיני!

תודה רבה

ושבוע טוב

לא יודע אם שמעת קומפוננטים. לפי דעתי אחרי שתשמע כמה, תשנה את דעתך בקשר לעוצמה שהקנווד שלך נותנים. ממש שווה לך להחליף לקומפוננט איכותי. לא מבין מה כאב הראש בזה. מספיק לבוא פעם אחת למפגש פורום כדי להבין מה אתה רוצה. לגבי זה שJBL זה ממש איכותי - הם בסדר (רכיבים בינוניים במחיר שווה לכל נפש. מיוצרים בסין, כמו כולם). אני חושב שאתה יורה לעצמך ברגל כשאתה מוציא 2000 ש"ח על מגבר שמגביר קואקס של קנווד ב200 ש"ח. זה חוסר איזון רציני בין רכיבים. ב2000 ש"ח אפשר לקנות איזה מורל דוטק ומגבר יד שנייה בשבילו. ההבדל בין מה שיש לך אכשיו למה שיהיה - לא פחות מעצום (רמקול של 140 וואט RMS מול 35 של קנווד).

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...